Kortingscode Hema polaroid

Hema, een interessante geschiedenis

De eerste Hema winkel werd op 4 november 1926 geopend in de Kalverstraat in Amsterdam. Het jaar erop werd er een winkel buiten Amsterdam geopend, waarop er velen volgden. Met ongeveer 500 winkels zo’n 90 jaar later zijn ze snel gegroeid. Ondanks alles is de gedachte van de Hema altijd hetzelfde gebleven, en herken je zonder problemen hun concept zodra je een winkel binnen komt. De producten zijn simpel, van goede kwaliteit, en worden voor een leuke prijs verkocht. Vele klanten van nu gingen vroeger al met hun ouders of grootouders naaar deze winkel om nieuwe interieur artikelen of cadeautjes te kopen. Deze soort van traditie wordt dus in vele gezinnen van generatie op generatie doorgegeven. De producten veranderen regelmatig om de trends te volgen, of zelfs te zetten, maar de kwaliteit en service blijven hetzelfde.

 

 

Hema biedt al jarenlang de leukste spullen voor thuis, of om als cadeautje te geven. Een super populair product is de Hema polaroid camera. Hiermee maak je foto’s die meteen uit het toestel komen! Met een kortingscode Hema polaroid weet je zeker dat je een super leuk cadeau geeft!

 

De Hema polaroid camera

Een polaroid camera heb je misschien wel eens in een klassieke film gezien. Je drukt op de knop en de foto komt er meteen uit. Binnen enkele seconden komen de eerste kleuren langzaam te voorschijn. Vol spanning wacht je hoe leuk je op de foto staat. Dit soort fototoestellen zijn tegenwoordig weer te koop, al dan wel in een wat modernere variant.

 

De polaroid camera van de Hema is een leuk cadeau. Maar je kunt de camera ook zelf gebruiken tijdens een verjaardag of op je bruiloft. Maak een mooi boek waarin iedereen z’n polaroid foto kan plakken en een lief verhaaltje kan schrijven. Zo heb je een leuke verrassing wanneer je het gastenboek bekijkt na het feest.

 

Naast deze camera heeft Hema natuurlijk ook veel andere leuke spullen. Besluit je de polaroid camera voor een feest te kopen? Dan kun je meteen leuke slingers, bordjes, servetten, lekkere hapjes en nog veel meer mee nemen. Eigenlijk kun je bijna alles voor je feest bij de deze winkel vinden.

 

Ook voor thuis en het dagelijks leven biedt Hema genoeg leuke producten. School en kantoor artikelen, snoepjes, gebak, tandpasta, kleding… Hema heeft het allemaal, en dan ook nog eens voor een leuk prijsje. Er zijn regelmatig aanbiedingen waardoor je je favoriete spullen met extra korting kunt krijgen, en dat is altijd goed meegenomen natuurlijk. Zo houdt je wat extra geld over om die leuke Hema polaroid camera te kopen!

 

 

Ga je het huis uit? Hema helpt je om je nieuwe woning gezellig en functioneel te maken

Wanneer je op kamers gaat wonen of gaat trouwen bijvoorbeeld is een bezoekje aan de Hema een leuke stap in het voorbereidingsproces. Al het nodige kookgerei, theedoeken, washandjes, badlakens, dekbedovertrekken, kaarsjes, gloeilampen en nog veel meer kun je hier kopen. Met een grote boodschappentas vol ben je met alleen deze winkel al bijna klaar voor je nieuwe woning. Je kunt meteen een lekker stuk gebak meenemen om de mensen die helpen verhuizen te bedanken. Zo sla je echt alle vliegen in één klap.