Kortingscode & Acties voor Hertz.com

Een overzicht van alle werkende kortingen & kortingscodes voor Hertz -

11 keer gebruikt deze week
1 keer gebruikt deze week
4 keer gebruikt deze week

Voorwaarden

Ben jij een student met de leeftijd van 19 jaar of ouder en heb jij al langer dan een jaar je rijbewijs? Dan kun jij nu een auto huren bij Hertz met een korting van 15 tot 20%!

1 keer gebruikt deze week

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Hertz

8 keer gebruikt deze week

Voorwaarden

Het is duur om aan je auto te laten sleutelen. Bij Winparts vinden ze dat ook: je kunt er daarom auto-onderdelen aanschaffen en gewoon zelf je auto repareren. Dat scheelt behoorlijk veel geld vergeleken met een garage. Bestel nu vanaf €75,- en je hoeft geen verzendkosten meer te betalen!

36 keer gebruikt deze week

Verlopen kortingen van Hertz

Helaas.. Je hebt deze kortingen van Hertz gemist

Code

Kortingscode Hertz: 15% blijvende korting op autohuur

Code

15% Korting op de huur van bestelwagens

Korting

10% Korting op het huren van een auto in het weekend

Hertz reviews

Deel jouw ervaring over Hertz

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Reviews

Frank

26 februari 2015

Persoonlijk laat ik niet heel snel een review achter. Maar Hertz verdient wat mij betreft een positieve review. Afgelopen week een auto gehuurd om vanuit Utrecht naar Antwerpen op en neer te kachelen. Wat een service.. ik was aangenaam verrast! Het zat als volgt. Doordat we op de weg terug in de file waren beland, konden we de auto niet op tijd inleveren. Normaal gesproken staat hier een boete tegenover en dien je dus een dag extra aan huurkosten te betalen. Gelukkig was de beste man van Hertz heel begripvol en snapte hij heel goed dat je in de file kan belanden. Daarom hoefde we tot onze verassing geen geld extra te betalen. Daarom raad ik Hertz aan iedereen aan. Mijn ervaring is dat het verhuurbedrijf haar afspraken nakomt en daarnaast ook erg begripvol is. Het voordeel is dat je de auto ook ergens anders kunt afzetten wanneer je dat wilt. Zo kun je de auto dus overal mee naar toenemen. Wat mij betreft perfect!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Julia Siebesma

3 juli 2015

Ik ga regelmatig op vakantie en ook voor werk reis ik veel en ik moet dus vaak een huurauto hebben. Ik kom eigenlijk altijd bij hertz uit door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze hebben nette auto’s, goed personeel dat ook nog eens meerdere talen spreekt (dat zie je niet altijd in het buitenland!). Wat altijd lastig is bij het huren van een auto zijn de verzekeringen. Wat heb je nou wel en niet nodig. De mensen van Hertz leggen het altijd haarfijn uit en helpen me de juiste verzekering te kiezen die ik op dat moment nodig heb. Ook hebben ze ruime openingstijden (wel fijn als je midden in de nacht op het vliegveld aankomt). Dus ja, valt eigenlijk niet meer te zeggen dat ik deze auto maatschappij zeker aan kan raden . Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar zeker met een kortingscode krijg je vaak echt een supergoede deal of een upgrade naar een fijnere auto.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over Hertz

Je kunt ons alles vragen over Hertz en de kortingen