Kortingscode & Acties voor Hertz.com

Een overzicht van alle werkende kortingen & kortingscodes voor Hertz - September 2016

Terms

Voer deze CPD kortingscode in wanneer je betaalt met een Amex kaart bij Hertz, om te profiteren van blijvende korting op autohuur plus 1 Award Mile per bestede euro. De blijvende korting is 15% in EU, en 5% wereldwijd.

55 times used this week
1 times used this week
9 times used this week

Terms

Ben jij een student met de leeftijd van 19 jaar of ouder en heb jij al langer dan een jaar je rijbewijs? Dan kun jij nu een auto huren bij Hertz met een korting van 15 tot 20%!

4 times used this week

More offers from similar shops

Sales & offers similar to Hertz

Terms

Europcar biedt 30% korting aan op geselecteerde huurauto’s die zij in de aanbieding hebben. Verder ben je gegarandeerd van een altijd scherpe prijs, het gratis inleveren bij elke NL stadsvestiging en gratis 24/7 pechhulp in Europa

49 times used this week

Terms

Bespaar tot 25% met de vroegboekkorting van Sixt. Boek 10 dagen van tevoren en ontvang 10% korting, boek 25 dagen van tevoren en ontvang 25% korting.

20 times used this week
21 times used this week

Expired offers from Hertz

Unfortunately... You have missed these offers from Hertz

Code

15% Korting op de huur van bestelwagens

Offer

10% Korting op het huren van een auto in het weekend

Offer

Bespaar 18% op een huurauto in de VS

Hertz reviews

Share your experience and review Hertz

Reviews from our users

Overall score: 5/5

Price:
Delivery & after sale:
Overall rating:

Reviews

Frank

26 February 2015

Persoonlijk laat ik niet heel snel een review achter. Maar Hertz verdient wat mij betreft een positieve review. Afgelopen week een auto gehuurd om vanuit Utrecht naar Antwerpen op en neer te kachelen. Wat een service.. ik was aangenaam verrast! Het zat als volgt. Doordat we op de weg terug in de file waren beland, konden we de auto niet op tijd inleveren. Normaal gesproken staat hier een boete tegenover en dien je dus een dag extra aan huurkosten te betalen. Gelukkig was de beste man van Hertz heel begripvol en snapte hij heel goed dat je in de file kan belanden. Daarom hoefde we tot onze verassing geen geld extra te betalen. Daarom raad ik Hertz aan iedereen aan. Mijn ervaring is dat het verhuurbedrijf haar afspraken nakomt en daarnaast ook erg begripvol is. Het voordeel is dat je de auto ook ergens anders kunt afzetten wanneer je dat wilt. Zo kun je de auto dus overal mee naar toenemen. Wat mij betreft perfect!

Price:
Delivery & after sale:
Overall rating:
Julia Siebesma

3 July 2015

Ik ga regelmatig op vakantie en ook voor werk reis ik veel en ik moet dus vaak een huurauto hebben. Ik kom eigenlijk altijd bij hertz uit door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze hebben nette auto’s, goed personeel dat ook nog eens meerdere talen spreekt (dat zie je niet altijd in het buitenland!). Wat altijd lastig is bij het huren van een auto zijn de verzekeringen. Wat heb je nou wel en niet nodig. De mensen van Hertz leggen het altijd haarfijn uit en helpen me de juiste verzekering te kiezen die ik op dat moment nodig heb. Ook hebben ze ruime openingstijden (wel fijn als je midden in de nacht op het vliegveld aankomt). Dus ja, valt eigenlijk niet meer te zeggen dat ik deze auto maatschappij zeker aan kan raden . Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar zeker met een kortingscode krijg je vaak echt een supergoede deal of een upgrade naar een fijnere auto.

Price:
Delivery & after sale:
Overall rating:

Post your review

The value entered is invalid
The value entered is invalid
Price:
The value entered is invalid
Delivery & after sale:
The value entered is invalid
Overall rating:
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Ask about Hertz

Ask us anything about Hertz and their offers

Rating of Mrkortingscode.nl 4,7 / 5 (450 customer reviews)