Hertz Kortingscode Januari 2023

Markeer als favoriet

Alle Hertz kortingscodes en aanbiedingen in januari 2023

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Hertz

Handig om te weten over Hertz

 

  • Betaal online en ontvangt tot wel 15% korting
  • Hertz is actief op Facebook, Twitter &YouTube. Zorg ervoor dat je niets hoeft te missen
  • Bij Hertz bepaal jij. Pik jouw huurauto op in Amsterdam en lever de gehuurde auto in waar jij dat wilt.
  • Populaire bestemmingen bij Hertz zijn: Spanje, Curaçao, Griekenland, Duitsland, Australië én Italië.
  • Bij Hertz betaal je geen verborgen extra kosten. Diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen.
  • Bij Hertz betaal je geen creditcard toeslagen. Scheelt weer!
  • Bij Hertz betaal je geen annulerings- of wijzigingskosten.
  • De klantenservice van Hertz is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur
  • Naast autoverhuur ben je bij Hertz ook aan het juiste adres voor het boeken van een vlieg- en/of treinticket en een hotelovernachting.
  • Uitgebreid assortiment aan huurauto’s: van een stationwagen tot een Minivan.

Hertz nieuws

Al het nieuws rondom Hertz

Hertz en Cathay Pacific slaan handen ineen

Hertz Global en luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific hebben de handen ineen geslagen en zijn voor de komende twee jaar partners. In zoverre dan dat Cathay Pacific heeft gekozen voor Hertz Global als exclusieve autoverhuurpartner. Dit levert de passagiers die met deze luchtvaartmaatschappij vliegen een korting van 5% op wanneer zij besluiten bij Hertz een auto te huren.

Een samenwerkingsverband als deze moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Hertz in eerste instantie door de passagiers die met Cathay Pacific vliegen op Amerika, Canada, Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland een korting van maar liefst 20% aan te bieden op de autohuur. Dit is overigens een tijdelijke actie waarbij reizigers hun auto voor 31 januari 2017 bij Hertz moeten hebben gereserveerd en deze voor 31 maart 2017 hebben opgehaald.

Maar ook Cathay Pacific doet in dit geval graag iets extra’s. Zo krijgen zij tot maximaal tweeduizend zogenaamde “Asia Miles” (spaarprogramma van deze maatschappij). Voor deze actie gelden aparte voorwaarden en ook dit is een tijdelijke actie om de samenwerking tussen beide partijen te vieren. De standaard extra’s die Cathay Pacific haar passagiers biedt zijn onder andere vijfhonderd Asia Miles bij autohuur bij Hertz en een korting die op kan lopen tot 10%.

Hertz reviews

Deel jouw ervaring over Hertz

Hertz logo

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Reviews

Avatar gebruiker
Frank

26 februari 2015

Persoonlijk laat ik niet heel snel een review achter. Maar Hertz verdient wat mij betreft een positieve review. Afgelopen week een auto gehuurd om vanuit Utrecht naar Antwerpen op en neer te kachelen. Wat een service.. ik was aangenaam verrast! Het zat als volgt. Doordat we op de weg terug in de file waren beland, konden we de auto niet op tijd inleveren. Normaal gesproken staat hier een boete tegenover en dien je dus een dag extra aan huurkosten te betalen. Gelukkig was de beste man van Hertz heel begripvol en snapte hij heel goed dat je in de file kan belanden. Daarom hoefde we tot onze verassing geen geld extra te betalen. Daarom raad ik Hertz aan iedereen aan. Mijn ervaring is dat het verhuurbedrijf haar afspraken nakomt en daarnaast ook erg begripvol is. Het voordeel is dat je de auto ook ergens anders kunt afzetten wanneer je dat wilt. Zo kun je de auto dus overal mee naar toenemen. Wat mij betreft perfect!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Julia Siebesma

3 juli 2015

Ik ga regelmatig op vakantie en ook voor werk reis ik veel en ik moet dus vaak een huurauto hebben. Ik kom eigenlijk altijd bij hertz uit door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze hebben nette auto’s, goed personeel dat ook nog eens meerdere talen spreekt (dat zie je niet altijd in het buitenland!). Wat altijd lastig is bij het huren van een auto zijn de verzekeringen. Wat heb je nou wel en niet nodig. De mensen van Hertz leggen het altijd haarfijn uit en helpen me de juiste verzekering te kiezen die ik op dat moment nodig heb. Ook hebben ze ruime openingstijden (wel fijn als je midden in de nacht op het vliegveld aankomt). Dus ja, valt eigenlijk niet meer te zeggen dat ik deze auto maatschappij zeker aan kan raden . Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar zeker met een kortingscode krijg je vaak echt een supergoede deal of een upgrade naar een fijnere auto.

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over Hertz

Je kunt ons alles vragen over Hertz en de kortingen