LOI Kortingscodes

Markeer als favoriet

Alle kortingen & kortingscodes voor LOI - April 2018

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

Voorwaarden

Een nieuwe studie of cursus oppakken? Bij LOI heb je de keuze uit dagopleidingen (doordeweeks óf op zaterdag) en een avondopleiding (doordeweeks). Bovendien heb je altijd en overal toegang tot online studietools. Vragen stellen kan 7 dagen per week.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Het kan best lastig zijn om de juiste opleiding te kiezen. Bij LOI kun je een eerste gratis proefles aanvragen en een interactieve demo bekijken. Vraag deze nu gratis aan via onderstaande button.

Voorwaarden

Deze actie is geldig voor opleidingen waarbij je géén iPad Mini of Samsung tablet-PC ontvangt.

Voorwaarden

Met uitzondering van een volledige HBO bacheloropleiding: daar ontvangt je een gratis Samsung Galaxy Tab4!

Voorwaarden

Niet geheel geldig voor volledige HBO Bacheloropleidingen; daar ontvang je zelfs een Samsung Galaxy Tab4 inclusief een eBook jaarabonnement bij de opleiding!

Voorwaarden

Bij inschrijving van een volledige HBO bacheloropleiding ontvang je bij LOI een gratis Samsung Galaxy Tab4. Indien je je daar inschrijft voor een ander soort opleiding, dan ontvang je een gratis Nationale Tijdschriftenbon ter waarde van €50,- bij je inschrijving. Dat is toch mooi meegenomen! Deze actie is geldig van 29 december 2014 tot en met 31 maart 2015

Voorwaarden

Indien je jezelf inschrijft voor een volledige HBO bacheloropleiding bij LOI, dan ontvang je hierbij een gratis Samsung Galaxy Tab4! Iedereen kan van deze actie gebruik maken: er is namelijk geen LOI actiecode of iets dergelijks voor deze actie vereist. Deze actie is geldig van 29 december 2014 tot en met 31 maart 2015

Voorwaarden

De ‘Studiestartweken’ zijn begonnen bij LOI! Dat betekent dat zij de komende tijd veel opleidingen en cursussen sterk in prijs hebben verlaagd. Tot wanneer deze actie precies geldig is, weten wij helaas niet. Wil jij hieronder een reactie achterlaten indien je opmerkt dat deze actie niet meer juist is? Dan passen wij dit bericht zo snel mogelijk aan

Voorwaarden

Ontvang een gratis studiegids voor een opleiding van de LOI.

Voorwaarden

Indien u zich inschrijft voor een fulltime HBO bacheloropleiding, ontvangt u grote korting op een Samsung Tablet 2. De tablet heeft een waarde van €329,- en bij LOI ontvangt u €185,- korting. De actie is nog geldig tot en met 12 mei 2013.

Voorwaarden

Indien u zich nu inschrijft voor een opleiding van LOI, ontvangt u een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van €15,-. De cadeaukaart ontvangt u als u zich inschrijft voor 1 mei 2013.

Voorwaarden

Bij LOI krijgt u ook na woensdag 9 januari 2013 tijdelijk een gratis Samsung Galaxy Tab 2 bij inschrijving op een volledige HBO bacheloropleiding! Hiervoor is géén kortingscode of iets dergelijks vereist

Voorwaarden

Wil jij nog eens een cursus volgen? Kijk dan eens bij LOI voor het ruime aanbod. Als je nu een cursus volgt, krijg je een Pathe Unlimited card die 3 maanden geldig is. Leuk nu de feestdagen er weer aankomen en er dus ook interessante films in de bioscoop te zien zijn. Je kunt voor 20 december je inschrijven voor een cursus, dan krijg je de Pathe Unlimited Card.

Voorwaarden

Op deze manier wordt studeren erg aantrekkelijk. Volg een MBO of HBO opleiding bij LOI en je ontvangt gratis en voor niks een Google Nexus 7 tablet. Op zo’n apparaatje kun je prima je huiswerk lezen of zelfs hoorcolleges volgen. Wij vinden het een super actie van LOI!

Voorwaarden

Als je je nu inschrijft bij de hobbycursussen van LOI krijg je 20% korting deze maand. En dat is niet alles: als je je nu inschrijft, krijg je ook nog eens een cadeaubon van Bol.com ter waarde van €15,-! De actie loopt tot 29 februari.

Voorwaarden

Tot en met 29 februari krijgt u bij LOI tijdelijk 20% korting op 22 geselecteerde hobbycursussen. Daarnaast ontvangt u, bij inschrijving, ook nog een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v €15,-!

Voorwaarden

Schrijft u nu  in voor een HBO-bacheloropleiding bij LOI en profiteer van de iPad actie (u krijgt dan namelijk een nieuwe iPad bij uw opleiding). Schrijft u u in voor een ‘gewone’ LOI opleiding, dan ontvangt u een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €15,- cadeau!

Eenmaal gebruikt deze week

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor LOI

Voorwaarden

Na het inloggen met je studentaccount kan je profiteren van 30% korting! Happy Shopping!

3 keer gebruikt deze week

LOI reviews

Deel jouw ervaring over LOI

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over LOI

Je kunt ons alles vragen over LOI en de kortingen