Pluimen Kortingscode Augustus 2019

Markeer als favoriet

Over Pluimen

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

Voorwaarden

Wil je graag een beleving cadeau doen? Met Pluim geef je een cadeau waarbij de ontvanger kan kiezen uit een aanbod van ruim honderden belevenissen, cadeaus en goede doelen. Een pluim is te bestellen vanaf 15 euro (gele pluim) tot 1000 euro (gouden pluim).

Voorwaarden

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Bestel dan de Pluim! Deze kun je bestellen in verschillende prijsklasse’s en diegene aan wie je hem geeft beleeft gegarandeerd een leuk dagje uit. Bovendien is de Pluim onbeperkt geldig.

Voorwaarden

• De korting geldt bij een bestelling van minimaal vijf pluimen in kerstverpakking
• Bepaal zelf de leverdatum tot en met december 2015
• Je ontvangt de factuur na levering

Voorwaarden

In de verpakking van de Pluim van Pluimen.nl zit een kaart met standaard tekst en instructies over de werking van de Pluim. Deze kaart kun je personaliseren. Dit kost gebruikelijk €2,25 extra. Echter, door de onderstaande Pluimen.nl kortingscode te gebruiken, kost dit tijdelijk niets! Deze actie is geldig in heel maart 2015

Voorwaarden

Pluimen bestaat 18 jaar! Om dit te vieren hebben zij een leuke actie voor jou in petto. Indien je deze maand de Pluim besteld & de ‘gefeliciteerd’ verpakking kiest, dan maak je automatisch kans op één van de 18 wellness dagen voor twee personen. De winnaars ontvangen op 2 april 2015 bericht

Voorwaarden

Ben je van plan de Oranje Pluim te bestellen? Maak dan nu gebruik van deze speciale kortingscode en krijg maar liefst €5 korting! Klik verder via onderstaande button.

Voorwaarden

Bestel je vandaag een Pluim? Dan betaalt Pluimen.nl de verzendkosten voor je. Je hebt voor deze gratis verzending geen actiecode nodig. Pluimen.nl zorgt voor een snelle levering, zo heb je altijd snel een cadeau in huis.

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Pluimen

Pluimen reviews

Deel jouw ervaring over Pluimen

Pluimen logo

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Reviews

Avatar gebruiker
Fay Libbenga

5 maart 2015

Ik had van mijn werk als bedankje voor een groot project een pluim gekregen van €250. Eerst dacht ik – wat moet ik hier in hemelsnaam mee en ik was een beetje teleurgesteld. Maar toen ik op pluimen.nl ging kijken waar ik het allemaal kon bestede werd ik opeens een stuk gelukkiger! Van beautybehandeling tot een uitje waar je gaat karten, eigenlijk is alles mogelijk. Dat viel me erg zo erg mee! Omdat ik een leuk bedrag had dacht ik dat het leuk was om met het hele gezin een uitje te doen. Dit doen we normaal niet zo vaak omdat het nou eenmaal wat geld kost als je drie kinderen hebt. We zijn onlangs dus naar de dierentuin geweest en we hebben echt een topdag gehad. Het was heel makkelijk om de pluim in te wisselen en helemaal geen gedoe. Wat nog het beste was, was dat ik nadat we dit hadden gedaan nog genoeg over had voor een massage en dagje sauna! Een top cadeau dus.

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Claire van den Pol

9 april 2015

Recentelijk heeft mijn zus opnieuw een pluim gehad en wederom is het goed bevallen, we zijn er mee uit eten geweest. Prima keuze-aanbod, aantrekkelijke prijzen, wat wil een mens nog meer. Oftewel: ik hoop nog veel meer pluimen te krijgen!!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Laura

21 juli 2015

Stiekem moet ik toegeven dat ik pluimen.nl nu echt overal voor gebruik. Wanneer een vriend of vriendin van me jarig is, een neef gaat trouwen of gewoon als cadeautje voor mijn vriend. Er staan zoveel leuke dingen op, dat de ontvanger zelf kan kiezen wat die er mee wilt doen. Ik vind het geven van geld altijd maar saai. Dit heb ik eigenlijk altijd al saai gevonden. Natuurlijk is het leuk om geld te ontvangen en natuurlijk krijg je al snel cadeautjes waar je niets aan hebt. Maar met pluimen geef je als het ware een cadeau weg, terwijl de ontvanger alsnog zelf kan kiezen wat die er mee gaat doen. Achteraf wil je natuurlijk wel horen waar de ontvanger voor gekozen heeft. Is het een workshop of hebben ze bij een restaurant gegeten? Als ik dan hoor dat mensen totaal iets gaan doen wat ze nog nooit hebben gedaan, zoals bijvoorbeeld een workshop over yoga dan vind ik dat natuurlijk wel leuke. Dus, mijn duim gaat omhoog voor de bedenkers van puimen.nl!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over Pluimen

Je kunt ons alles vragen over Pluimen en de kortingen