Kortingscode & Acties voor Rent-a-tent.nl

Een overzicht van alle werkende kortingen & kortingscodes voor Rent-a-Tent - mei 2016

Voorwaarden

Rent-a-Tent heeft naast vele verschillende kortingen ook nog eens een zeer goede service, zo kun je boekingen kosteloos annuleren tot 1 januari 2015 en is het ook mogelijk om je geboekte vakantie gratis om te boeken naar een andere (moet nog wel beschikbaar zijn) camping of tijdsperiode

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Rent-a-Tent

Verlopen kortingen van Rent-a-Tent

Helaas.. Je hebt deze kortingen van Rent-a-Tent gemist

Anders

Zoek en boek eenvoudig een voordelige campingvakantie op een bestemming van jouw keuze

Anders

Het plaatsen van een bijzettentje is op veel locaties gratis!

Anders

Je verblijft nu al op camping Kompas Westende vanaf € 53 per 3 nachten!

Rent-a-Tent reviews

Deel jouw ervaring over Rent-a-Tent

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Reviews

Jace Mulder

25 maart 2015

Het concept van Rent-a-Tent leek me erg leuk en ik besloot hier een vakantie te plannen. We hadden niet echt lekker weer maar de accommodatie was super luxe en goed verzorgd. Weinig te klagen dus, op het weer na.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Claire

28 april 2015

Met een kleine schaamte zeg ik dat ik afgelopen zomer voor het eerst ben gaan kamperen. Mijn ouders waren in het verleden meer voor hotels, dus vandaar dat ik eigenlijk nog nooit in aanraking ben gekomen met het vakantie vieren op een camping. Buitengewoon verrast was ik tijdens de eerste week van mijn vakantie op de camping in Frankrijk. Iedereen vrolijk, iedereen zegt gedag tegen elkaar. Zo’n sfeer heb ik eigenlijk nog nooit in een hotel gehad, dus dat deed me helemaal goed. Met name wanneer je met kinderen bent is dit prettig. Je kunt ze meer laten spelen en ze maken makkelijk vriendjes, waardoor je niet constant op ze hoeft te letten. Omdat het mijn eerste keer was, wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Het was daarom prettig om rent-a-tent.nl aan mijn rechterzijde te hebben. We werden goed begeleid en namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Een tevreden klant hier! Dank daarvoor!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Roos Porrenga

4 oktober 2015

Nou het was zover, mijn vriend had me eindelijk over gehaald om een keer te gaan kamperen. Mijn enige voorwaarde was dat we wel aan “glamping” zouden doen – ik zag het niet zitten om elke dag het tentje op te bouwen en af te breken of elke nacht op de grond te slapen. Mijn vriend kwam toen op de proppen met rent-a-tent.nl die voor opgezette tenten aanbieden. We huurden een grand lodgetent in Frankrijk en het was echt top. Lekker buiten en in de natuur, maar niet het afzien van echt back to basic. Je hebt in deze tenten echte bedden en zelfs een badkamer! Met een nette houten vloer zag het er echt heel erg chic uit. Ik heb wel met opzet gezocht naar een goede korting want voor met z’n twee was zo’n grote tent wel duur. Ik vond zo’n code op deze website en heb er gelijk gebruik van gemaakt. Top vakantie gehad en ik kan het echt heel erg aanraden!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Rent-a-Tent

Rent-a-Tent heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor Rent-a-Tent zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Rent-a-Tent kortingscode, Rent-a-Tent promotiecode of Rent-a-Tent actiecode voor mei en juni 2016 te missen is door u in te schrijven voor de Rent-a-Tent-kortingsnieuwsbrief op deze pagina. U ontvangt dan binnenkort gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij Rent-a-Tent beschikbaar is. Wij struinen constant alle nieuwsbrieven, websites en forums af voor kortingen voor Rent-a-Tent, dus via ons bent u als eerste op de hoogte!

Onze leden kwamen op deze pagina via de volgende zoektermen:

 • Rent-a-Tent korting 2016
 • kortingscode Rent-a-Tent
 • Rent-a-Tent promo code
 • Rent-a-Tent promo code nederland
 • kortingscode Rent-a-Tent.com
 • Rent-a-Tent.nl kortingscode
 • Rent-a-Tent kortingscode 2016
 • Sale Rent-a-Tent
 • Outlet Rent-a-Tent
 • Rent-a-Tent cadeaubon
 • Rent-a-Tent aanbiedingen
 • kortingscode Rent-a-Tent 2016
 • Lookbook Rent-a-Tent
 • kortingscode Rent-a-Tent 2016 forum

Stel een vraag over Rent-a-Tent

Je kunt ons alles vragen over Rent-a-Tent en de kortingen

Beoordeling Mrkortingscode.nl 4,7 / 5 (351 Beoordelingen)