Schrijf voor onze E-commerce en kortingssites

Wordt gastblogger voor MrKortingscode.nl

 

Word een Gastblogger

 

In de detailhandel zijn veel klanten te vinden die graag zoveel mogelijk geld willen besparen om hierdoor zoveel mogelijk producten of diensten te kunnen kopen. Wij zijn hiervoor het uitstekende alternatief. Op MrKortingscode.nl is het de doelstelling om de klanten van zoveel mogelijk winkels te benaderen met speciale aanbiedingen, kortingen, vouchercodes en promoties.

Een aantal van deze winkels bieden promotiecodes en deals aan, voor onder meer Zalando, Treatwell, Albelli, HP en nog vele andere aansprekende aanbieders. Bezoekers krijgen vaak geweldige deals en spectaculaire kortingen op onder andere elektronica en modeartikelen, maar ook op kleine- en grote rondreizen.

Inmiddels trekken we dagelijks vele bezoekers met extreme uitschieters tijdens de top seizoenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de decembermaand maar ook gedurende de uitverkoop periode.

Door een gast blog op onze website te plaatsen, kun je deze bezoekers bereiken. Dit is natuurlijk een geweldige kans als je een beginnend bedrijf hebt. Als je dus interesse en voldoende kennis in huis hebt over onderwerpen zoals bedrijven en winkels, kortingen in de detailhandel, e-commerce en kortingsbonnen……. schrijf dan voor ons!

Er zijn verschillende redenen waarom je gastblogger voor onze site zou willen zijn, maar de belangrijkste reden daarvan is “verkeer” naar je eigen website. Je schrijft een gastblog die we op onze site plaatsen en je ziet een aanzienlijke stijging van bezoekers op je eigen website. Dit biedt natuurlijk uitstekende mogelijkheden voor jouw business. Met meer bezoekers op jouw website creëer jij immers meer kans op conversie!

 

Hoe word jij een gastblogger

 

Jouw gastblog bij ons indienen

Een gastblog bij ons indienen is heel eenvoudig. Het enige wat jij maar hoeft te doen zijn hoogwaardige SEO geoptimaliseerde- en zakelijke blog artikelen te schrijven, die tussen de 400 en1000 woorden lang zijn, en deze vervolgens per email naar ons op te sturen.

Wij zullen dan jouw blog artikel beoordelen en als het aan onze normen voldoet, wordt het na akkoord binnen drie werkdagen geplaatst.

Natuurlijk zijn er een aantal regels waaraan je blog moet voldoen, om er voor zorg te dragen dat je gastblog na ontvangst geaccepteerd wordt. We kunnen immers niet zomaar inhoud plaatsen die in strijd is met ons beleid en misschien wel aanstootgevend zou zijn voor onze bezoekers.

De Richtlijnen

  • De inhoud moet origineel zijn;
  • Artikelen moeten informatief en interessant voor onze doelgroep zijn;
  • Alle berichten moeten minimaal 300 woorden bevatten;
  • Er mag slechts één link in je auteur/ bio-gedeelte staan;
  • Er mogen geen herhaalde links of herhaal sleutelwoorden / ankertekst gebruikt worden;
  • Wij vragen maximaal 3 werkdagen voor goedkeuring van het artikel;
  • De beheerder heeft het recht om jouw artikel te bewerken;
  • Afbeeldingen zijn toegestaan, maar moeten van hoge kwaliteit en relevant zijn en gezien kunnen worden als een nuttige toevoeging op de informatie.

 

Je naam*

Je e-mailadres*

Onderwerp

Je bericht

* verplicht veld

captcha