1. Home
  2. 20 Beste voetbalfan sites

20 Beste voetbalfan sites

Voetbal is een sport die mensen samenbrengt, en het is dan ook niet voor niets een van de meest populaire sporten in de wereld. Wie een echte voetbalfan is, wil natuurlijk graag het allerlaatste nieuws over zijn favoriete voetbalteams in de gaten houden. Op het internet vind je meer dan voldoende websites die je op de hoogte kunnen houden van het allerlaatste voetbalnieuws. Wat zijn de beste voetbalwebsites van Nederland? Hier vind je de beste 25 voetbalfan sites van Nederland.

mvv.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Voor iedere fan van voetbalclub MVV Maastricht is dit de website om een oogje op te houden. Op de website vind je alles over de vereniging, vanaf de geschiedenis tot aan de laatste wedstrijden en het laatste nieuws. Je kan ook via de website nieuwe seizoenkaarten aanschaffen, alle informatie vinden over de verschillende teams binnen de club en verslagen van wedstrijden lezen. MVV Maastricht is de oudste professionele voetbalclub van Limburg en ze voetballen in de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal.

azfanpage.n

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

De AZ Fanpage is een website die is opgezet door echte AZ-fans Maikel en Thijs. Zij begonnen de website al meer dan 18 jaar geleden, en het is inmiddels dus echt uitgegroeid tot een van de allerbeste AZ-voetbalfan websites die er op het internet te vinden zijn. Op de website vind je het allerlaatste nieuws over de voetbalclub, prachtige fotoreportages van de laatste wedstrijden en al het andere wat je wilt vinden over de club. Daarnaast is er een forum waar fans met elkaar in contact kunnen komen.

vvv-venlo.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Deze enorm uitgebreide website vertelt je alles wat je wilt weten over voetbalclub VVV Venlo. De website is helemaal in de kleuren van de club aangekleed, heeft geweldige fotografie en is handig ingedeeld zodat je precies kan vinden waar je naar op zoek bent. Het laatste nieuws over de club of juist de geschiedenis van de club? Of koop je tickets voor de eerstvolgende wedstrijd via de website. Alles wat je maar wilt weten over VVV Venlo kan je hier vinden.

adofans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Alle Hagenezen opgelet! De ultieme ADO-voetbalfan pagina vind je hier. Om geheel op de hoogte te blijven van de voetbalclub ADO Den Haag is deze website er een om in de gaten te houden. Alle informatie die je hebben wilt over de teams van de club en de eerstvolgende wedstrijden vind je hier gemakkelijk terug. Het competitieschema is overzichtelijk en makkelijk terug te vinden.

twentefans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Op Twente Fans vind je alles terug over FC Twente. De website is prachtig ingedeeld en heeft een mooi ontwerp. Het doet zeker aan als een online voetbalmagazine. Naast het laatste nieuws over FC Twente vind je hier ook de agenda en de laatste stand van zaken. Bijzonder aan deze website zijn de opinieartikelen die je er terugvindt, en het brede aanbod van video’s, die gaan over commentaren, samenvattingen van wedstrijden en al het andere wat je over FC Twente wilt zien.

supportersclub-oranje.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Supportersclub Oranje is de enige officiële en door de KNVB erkende supportersclub van het Nederlands Elftal. De club bestaat al ruim twintig jaar en heeft gedurende die periode al tienduizenden echte Oranjefans bij elkaar gebracht. Bij Supportersclub Oranje gaat het om het echte Oranjegevoel. Op de website vind je dan ook alles terug wat je maar wilt weten over het Nederlands Elftal en kan je kaarten kopen voor de eerstvolgende wedstrijden.

 

fanclub-vvv.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Fanclub VVV is een andere website die je compleet op de hoogte houdt van alles wat er gebeurt rondom VVV Venlo. Dit is een echte website voor supporters en voor supporters om met elkaar in contact te komen. Geweldig aan deze website is dat ze busreizen organiseren naar de wedstrijden, dus als je in contact wilt komen met andere VVV Venlo supporters is dit de beste plek om te zijn. Daarnaast vind je hier prachtige fotoverslagen en uiteraard het allerlaatste nieuws.

fanclubbarcelona.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

FC Barcelona staat niet voor niets bekend als een van de beste voetbalclubs ter wereld. Hier vind je een aantal van de meest professionele voetballers terug en ze spelen in de hoogste klasse. Fanclub Barcelona is er voor iedere Nederlandse fan van FC Barcelona. De website is tot de nok toe gevuld met informatie over de club, en je vindt hier zelfs de strijdliederen terug. De website werkt samen met goede doelen als UNICEF en de Cruijff Foundation.

fcufans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

FCU Fans is de website waar alle fans van FC Utrecht samenkomen. Dagelijkse nieuwsupdates houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de voetbalclub en je vindt hier bijzondere columns geschreven door fans, die weer een heel nieuw perspectief bieden op de gang van de laatste wedstrijden. Leuk aan deze website is dat je deel kan nemen aan voorspellingscompetities en polls, iets wat je niet overal tegenkomt maar wat wel een leuke toevoeging is.

svfcu.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

SVFCU is de website van de supportersvereniging FC Utrecht. Het is een geweldige website om bij te houden als je een echte FC Utrecht fan bent. Het is een prachtig ontworpen website waar je precies datgene over de club terug kan vinden waar je naar op zoek bent. Erg bijzonder aan de website is de tijdlijn over de club, waar je doorheen kan scrollen en alle meest belangrijke gebeurtenissen van FC Utrecht in een handomdraai kan zien.

feanfan.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

FeanFan is de website voor de SC Heerenveen fans onder ons. De website heeft de meest interessante artikelen en interviews over SC Heerenveen en met diens spelers en coaches. Je vindt hier ook een handig schema met de laatste stand in de Eredivisie terug zodat je optimaal op de hoogte kan blijven. Supportersclub FeanFan bestaat al sinds de jaren ’80, en is dan ook echt een professional op het gebied van SC Heerenveen en diens supporters.

kernvancambuur.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

De Kern van Cambuur is de officiële supportersvereniging van SC Cambuur. Zij behartigen de belangen van iedere Cambuursupporter en brengen alle supporters via de websites en evenementen bij elkaar. Ze hebben geweldige fotoreportages van de laatste wedstrijden die zeker de moeite waard zijn om een keer doorheen te scrollen. Daarnaast vind je hier natuurlijk het allerlaatste nieuws over de voetbalclub en de nieuwste wedstrijdkalender.

nacbreda1912.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Breda, de parel van het Zuiden! En dat is iets waar de meest NAC Supporters het natuurlijk over eens zijn. Op NAC Breda 1912 kunnen al deze supporters samenkomen en aftellen naar het volgende Eredivisie Seizoen. Meerdere malen per dag wordt deze website ge-update met nieuws over NAC Breda. Wat je ook maar wilt weten over de voetbalclub of over het RAT Verlegh Stadion kan je hier gerust nalezen.

supportersvereniginghelmondsport.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Helmond Sport is een Nederlandse voetbalclub uit Helmond. Supportersvereniging Helmond Sport behartigt de belangen van iedere supporter van deze club. De website is dan ook goed gevuld met het laatste nieuws over de voetbalclub en alles wat een supporter maar wilt weten over de vereniging. Ze organiseren tevens verschillende activiteiten om supporters samen te brengen, en deze gaan van quizavonden tot dartwedstrijden.

cambuurculture.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Cambuur Culture is een gemeenschap van fans rondom voetbalclub Cambuur. Zij staan voor het bewaken van de clubcultuur en vinden het belangrijk de Cambuur de volksclub blijft die hij op het moment is. Ze organiseren regelmatig sfeeracties waarmee ze de sfeer in en rondom de club willen verbeteren. Dit is dan ook een van de beste online gemeenschappen om te volgen wanneer je een fan bent van voetbalclub Cambuur.

fcdbfans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Fans van FC Den Bosch moeten zich zeker weten aansluiten bij deze website. FCDB Fans staat klaar voor iedere supporter van FC Den Bosch en als je alles wilt weten over deze voetbalclub is dit de website waar je moet zijn. De website wordt dagelijks ge-update met het laatste nieuws over de voetbalclub en je blijft hier dan ook altijd op de hoogte van alles wat er gaande is. Je kan hier ook deelnemen aan polls of je bijdrage leveren aan het gastenboek waardoor je het team een hart onder de riem kan bieden.

mvvfans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

MVV Fans is de grootste onafhankelijke MVV Supporters site die je kan vinden. MVV is de meest professionele voetbalclub van Maastricht en als je hier in de buurt woont en fan van voetbal bent is het zeker de moeite waard om een keer op de website MVV Fans rond te kijken. Hier vind je iedereen die met dezelfde voetbalpassie in het leven staat en kan je in en rondom Maastricht samenkomen voor evenementen en wedstrijden.

utrechtfans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen binnen en rondom FC Utrecht, dan moet je bij Utrecht Fans zijn. Utrecht Fans is een geweldig online voetbalmagazine waar je alle informatie over de voetbalclub vandaan kan halen die je maar wilt vinden. Op de website vind je meerdere malen per dag updates met het laatste nieuws en hier blijf je dan ook nooit achter.

rbcfans.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Roosendaal mag dan misschien niet de meest bekende stad van Nederland zijn, RBC Roosendaal is wel een van de meest bekende voetbalteams van Nederland. Dat is natuurlijk niet zonder reden, ze hebben een aantal van de beste spelers en doen het over het algemeen goed in de voetbalwereld. Op RBC Fans kan je jezelf dan ook helemaal op de hoogte houden van het allerlaatste nieuws rondom de voetbalclub en andere fans ontmoeten.

ajaxfanzone.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Een website over Ajax is er een die natuurlijk niet kan ontbreken in deze lijst. Als er een voetbalclub is die populair is onder de Nederlandse bevolking, is het Ajax wel. De Ajax Fanzone houdt je geheel op de hoogte over het allerlaatste nieuws over Ajax. De website wordt meerdere malen per dag aangevuld met nieuwe artikelen. Via de website kan je ook kaarten kopen, het gastenboek tekenen of de nieuwste wedstrijdkalender inzien.