1. Home
  2. Top 15 Tech Blogs 2017

Top 15 Tech Blogs 2017

Bij MrKortingscode.nl houden we van blogs. En van tech. Voor ons de ideale reden om onze favoriete techsites eens op een rijtje te zetten. Zo heb jij er straks een paar nieuwe Tech Blogs bij.

Hieronder zie je een overzicht van onze favoriete sites en waarom wij van deze site houden Daarnaast hebben we naar drie criteria gekeken welke wij belangrijk vinden voor nieuwsblogs, namelijk actualiteit, originaliteit en design. Benieuwd? Bekijk onze Top 15 hieronder.

tech365.nl

Originaliteit ★★★★★
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★★★

Tech365 is één van onze persoonlijke favorieten. De site heeft veel nieuws, reviews en andere content. Daarnaast is het design prachtig en werkt het goed. Het nieuws van de site gaat van interessante gadgets tot informatie voor mensen met een eigen website, divers en diepgaand dus. Ook heeft de site content over lifestyle, om het helemaal af te maken.

 

techgirl.nl

Originaliteit ★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★★

Technologie alleen iets voor mannen? Absoluut niet. Zo dacht Anke Horstman er ook over en daarom richtte ze in 2012 deze blog op. Ondertussen wordt TechGirl goed bezocht en toont de website aan dat tech blogs lang niet alleen maar op mannen gericht hoeven te zijn. De site biedt nieuws, reviews en weetjes op het gebied van tech en media.

foonfoto.nl

Originaliteit ★★★★
Ontwerp ★★★★★
Social Media ★★★★

De passie spat van deze blog af! Op Foonfoto geeft Janou Zoet jou de beste tips om met je smartphone de mooist foto’s te maken. De informatie die ze met je deelt heeft ze voornamelijk gekregen uit haar eigen ervaring als telefoon fotograaf. Maar, uiteraard deelt ze ook de laatste weetjes en nieuwtjes die ze zelf tegenkomt op het web. Aanrader voor de Instagram Liefhebber dus!

42bis.nl

Originaliteit ★★★★
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★★

42bis focust op alles wat met online te maken heeft. Dat doen ze op een strakke en persoonlijke site. Wil jij je eigen websites bouwen, weten hoe je je eigen webcare onderhoudt of zorgen dat je inspeelt op de laatste mobile trends? 42bis heeft het antwoord.

freshgadgets.nl

Originaliteit ★★★★
Ontwerp ★★★☆☆
Social Media ★★★★★

Houd je van gadgets? Zet Fresh Gadgets dan deze meteen tussen je favorieten. Per dag levert deze website meerdere nieuwtjes over de hotste gadgets en daardoor ben jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Daarnaast houden ze van design en houden je op de hoogte van nieuwtjes of grappige weetjes op dat gebied.

vrwebwinkel.nl

Originaliteit ★★★☆☆
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★★

Op deze Virtual Reality Blog word je op de hoogte gehouden van alles wat er maar in de wereld van Virtual Reality en Augmented Reality speelt. Mocht je nog niet helemaal op de hoogte zijn van dit wereldje, dan legt deze site je alle lastige begrippen haarfijn uit. Voor iedereen die een echte VR freak is een must om te bezoeken.

techbird.nl

Originaliteit ★★★☆☆
Ontwerp ★★★☆☆
Social Media ★★★★★

Techbird is een verzamelplaats voor de laatste nieuwtjes op het gebied van tech, mobile en gadgets. We houden absoluut van het design en de content van Techbird. Helaas heeft de site geen dagelijkse artikelen. Desondanks is de site één van onze favorieten en we hopen dat de content de komende tijd blijft komen.

fashionengadgets.nl

Originaliteit ★★☆☆☆
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★★★

Fashion en Gadgets is er voor de man die van de laatste gadgets houdt en er strak uit wil zien. De website ziet er ook heel goed uit, maar dat terzijde. Zonde dat de site niet heel vaak nieuwe content levert, want wij houden van deze combinatie aan nieuwtjes. De site heeft op social media nog niet heel veel fans, maar misschien dat daar na onze vermelding verandering in komt. En wie weet komen zij dan weer met meer content!

dutch-tech.nl

Originaliteit ★★★☆☆
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★☆☆

Dutch Tech Blog verzamelt alle nieuwtjes op het gebied van tech en brengt dat op een originele manier. Ze reviewen bijna alles wat er los en vast zit, als het maar met de nieuwste technologie te maken heeft. Mocht je geïnteresseerd zijn in Apple en Windows, vooral over deze twee weet Dutch Tech Blog veel.

wazzappel.nl

Originaliteit ★★★☆☆
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★☆☆

WazzAppel houdt je op de hoogte van alles over Apple. Van Mac tot Ipad, van nieuws tot de laatste geruchten. Ben jij een echte Appel freak? Dan haal je hier je hart zeker op. Daarnaast geven ze je allerlei handige tips op het gebruik van Apple producten. De site wordt niet heel regelmatig geupdate, houd daar wel rekening mee.

vr-expert.nl

Originaliteit ★★★★
Ontwerp ★★★☆☆
Social Media ★★★★

Bij VR-Expert weten ze alles over Virtual Reality en ze houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze reviewen games met Virtual Reality, doen dit voor de gear zelf, maar brengen je uiteraard ook de laatste nieuwtjes.

phonehouse.nl

Originaliteit ★★★☆☆
Ontwerp ★★★☆☆
Social Media ★★★★

Ben jij een echte iPhone fan? Kijk jij elk jaar weer halsreikend uit naar het nieuwe model en blijf jij graag op de hoogte van de laatste geruchten? Zoek niet verder, op blog.phonehouse.nl moet je zijn! Alles, maar dan ook alles wat met iPhone te maken heeft komt hier voorbij.

www.megagadgets.nl

Originaliteit ★★☆☆☆
Ontwerp ★★★★
Social Media ★★★★

De naam verklapt het al, Megagadgets houdt je op de hoogte over gadgets. Ze posten niet dagelijks, maar de posts zijn fijn om te lezen en het design van de site zorgt ervoor dat je terugkomt. Ze bieden je op deze blog trouwens meer aan dan alleen technieuws, dus bezoek deze site ook als je van food- of andere diverse blogs houdt.

intogadgets.nl

Originaliteit ★★☆☆☆
Ontwerp ★★★☆☆
Social Media ★★★★

Intogadgets is voor de echte gadget freaks onder ons. Ze posten regelmatig en geven je daarin de laatste nieuwtjes, reviews of columns over diverse gadgets of accessoires. De nieuwsberichten zijn vaak origineel of met een eigen twist. Het design van de site ziet er strak uit maar werkt helaas niet altijd even soepel.

ictblog.nl

Originaliteit ★★★☆☆
Ontwerp ★★★☆☆
Social Media ★★☆☆☆

Johan van der Wijk houdt van alles wat met ICT te maken heeft. En dat deelt hij graag via zijn ICT Blog. Hier vind je de laatste nieuwtjes en tricks over deze wereld en meer. Daarnaast heeft de blog regelmatig gastschrijvers, wat het verfrissend houdt.