Top 20 Best Wellness Centres in Amsterdam

Top 20 Best Wellness Centres in Amsterdam

In een wereld die draait op energydranken en deadlines, is het nogal moeilijk om aandacht te hebben voor de belangrijkere dingen. De wereld schijnt veel meer aandacht te hebben voor productiviteit, het voldoen aan verwachtingen en andere externe factoren. Het risico is natuurlijk dat je wel succesvol kan zijn, maar dat je lichaam eraan lijdt. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om weer even op te laden en niet zo bezig te zijn met dingen die toch niet ophouden. Uiteindelijk moet je voor jezelf kunnen zorgen.

Om het makkelijker voor je te maken, kan je de populairste zelfzorg bestemmingen bekijken; spa’s en wellnesscentra. Als je niet weet welke spa of welk wellnesscentrum je moet bezoeken, dan is het handig om goed op te letten bij deze lijst, hier staat alles in: de 20 beste spa’s en wellnesscentra in Amsterdam.

Eén ding dat Sauna Deco uniek maakt is dat ze jaren en jaren ervaring hebben. Met de lange geschiedenis van dit centrum waarborgen ze vrede, gezondheid en ervaring. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat deze sauna erg bekend is in Amsterdam, niet alleen bij de lokale bevolking, maar ook bij toeristen. Bezoek Sauna Deco voor een chic uitje zonder stress en gedoe.

De City Streets Spa doet een hele simpele belofte, maar een simpele belofte hoeft niet per sé simpel te verwezenlijken te zijn. City Streets Spa belooft een gevoel van vrede zodra je de verlichte ruimtes binnenstapt, iets wat deze spa zonder meer waarmaakt. Een toevlucht voor iedereen die voorbijkomt, een plaats waar je pas echt de rust kan vinden die je verdient.

Het Conservatorium Hotel is niet alleen een spa, er zijn ook meer dan genoeg andere faciliteiten en voorzieningen die je normaal niet in een spa zou vinden. Er is bijvoorbeeld een groot zwembad, een Hammam waar je alleen in kan zitten, en één van de beste sporthallen van Amsterdam. Het Conservatorium Hotel is niet alleen een plaats waar je naartoe gaat om je rust te pakken en te relaxen, het is ook een kans om wat tijd van huis te ervaren, maar dan met meer stijl dan je gewend bent.

Ben je ooit zo moe geweest, dat je alleen maar wilde drijven? Drijven, voor een simpele en niet zo ingewikkelde geest, is iets dat alleen mogelijk is op zeewater, en dus een relax-methode die niet voor iedereen beschikbaar is. Gelukkig is dit iets wat iedereen kan doen, in Koan Float. Hier is namelijk een manier van relaxen genaamd “drijven”, waar je op een plat oppervlakte kan liggen en al je zorgen in het water onder je worden gezogen.

Zoals de naam al zegt, hier kom je helemaal tot rust. Als je behoefte hebt aan massages en andere ontspanningsbehoeften, dat is dit dé plek voor jou. Met een gemiddelde recensie van 5 sterren kan er weinig misgaan. Rust is echt één van de plaatsen waar je kan verwachten dat elke vezel in je lichaam tot rust komt en weer oplaadt voor de komende dagen. Probeer één van de top 3 massages om te beginnen: 60-minuten relaxatie massage, 45-minuten diep weefsel massage, en koppelmassages (op afspraak).

Massage Marin, gelegen in het hart van Amsterdam, is een plek die erop gericht is om je in staat te stellen om de diepten van jezelf en je bewustzijn te bereiken. Massage Marin is meer dan alleen een massage plek, het wijdt zich aan het helpen en coachen in het luisteren naar je innerlijke zelf, om te communiceren met de persoon die je meestal gewoon negeert op de drukke dagen. Ga verder en bezoek het, als je in de stemming voor wat stilte en zelfreflectie.

Massagehuys is gespecialiseerd in een zeer uniek vakgebied als het gaat om massage- en wellnesscentra in Amsterdam. Massagehuys is gespecialiseerd in het geven van Oriëntale Massages, het soort dat u toelaat om naar uw eigen lichaam te luisteren en uit te vinden wat voor soort ontspanning u werkelijk nodig heeft. Spannen uw spieren zich aan? Moet u uw zintuigen ontspannen? Maak je geen zorgen, Massagehuys zal je helpen om de rust te zien en te voelen die je op dit moment het meest nodig hebt.

An Chi is je toevluchtsoord en toevluchtsoord als je een persoon bent die op zoek is naar tijd om gewoon alle vermoeidheid te laten gaan. Als je An Chi binnengaat, zul je onmiddellijk worden begroet met een gevoel van rust dat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt meegemaakt. Daarnaast zijn de medewerkers meer dan bereid om u te helpen bij het krijgen van uw dosis vrede door te proberen om te zien welke specifieke dienst u nodig hebt, gezien uw omstandigheden. An Chi is meer dan een massageplek; het is een hele cultuur van rust.

Als u een zwembad, fitness, wellness en schoonheid op een geweldige plek combineert, wat krijgt u dan? Eenvoudig. Het antwoord is De Wellnesstuin. Met zo’n onweerstaanbare combinatie is het praktisch onmogelijk om een sterk excuus te bedenken waarom u vandaag niet aan uw wellness-reis zou moeten beginnen. Wanneer u de Wellness Tuin van Amsterdam bezoekt, zult u zeker overweldigd worden door de pure schoonheid ervan. Dus waar wacht u op? Begin vandaag nog aan het pad naar fitness en wellness.

Op het eerste gezicht zullen de mensen waarschijnlijk denken dat De L’Europe gewoon weer zo’n fancy hotel is. Natuurlijk is dit een gemakkelijke fout om te maken, vooral omdat je bij een bezoek aan hun website onmiddellijk zal worden geconfronteerd met de slogan: Beste 5-sterren hotel in Europa. Naast een hotel is De L’Europe echter de thuisbasis van een uitstekend spa en wellnesscentrum. Hier kijkt u niet alleen uit naar geweldige massages, u kunt ook uitkijken naar gezichtsverzorging op topniveau, zoals alleen De L’Europe u kan bieden.

Hoewel 4Seasons Spa niet noodzakelijk een spa of een wellnesscentrum is, tilt het de discussie naar een geheel nieuw niveau. In plaats van de spa zelf te zijn, ontwerpt 4Seasons Spa spa-ervaringen, bedoeld om elke klant slechts een ervaring van wereldklasse van rust en ontspanning te geven. Gespecialiseerd in de conceptie en het ontwerp van spa’s, zwembaden, woonspa’s en andere mogelijkheden, is 4Seasons Spa inderdaad uw Spa Specialist.

Vaker wel dan niet, zitten mensen vast in hun dagelijkse routine. Te midden van deze dagelijkse routine hebben mensen dan ook de neiging om te falen in het vastleggen en onthouden van momenten. Om dat probleem aan te pakken, komt Nagomi Spa te hulp. Nagomi Spa is meer dan alleen een spa, omdat het zichzelf beschouwt als een spa die u momenten teruggeeft. Het is de plek waar je weg kan komen van de verveling van je dagelijkse routine, en wat leven terug kan brengen in je leven.

Het Amrath Hotel in Amsterdam is zonder twijfel een goede locatie voor iedereen. Naast de meer voor de hand liggende hotelvoorzieningen en -faciliteiten beschikt het Amrath Hotel ook over een spa en wellnesscentrum van wereldklasse. In de spa en wellness centrum, kunt u gebruik maken van een breed scala aan diensten die zeker aan elke behoefte en context voldoen. Er is een volledig gymnasium voor de sportievelingen, en er zijn ook massage-opties voor degenen die gewoon van plan zijn om te ontspannen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een spa niet alleen gespecialiseerd in massages en andere behandelingen. Als Dayspa in beeld komt, verandert ook het speelveld. Ziet u, op Dayspa kunt u ook gebruik maken van de beste knipbeurten en stylingmethoden, evenals uitstekende diensten voor uw behoeften op het gebied van gezichtsverzorging. Dit alles, bovenop de reeds inbegrepen ontspannende ervaringen met hun massagepakketten en behandelingen.

Wellness 1926 berust op het feit dat het een lange geschiedenis van wellness en ontspanning heeft. Vandaag de dag staat het bekend als Wellness 1926, een plek waar de rust je echt vindt en bij je blijft. Hier kunt u gebruik maken van de gezichtsbehandelingen, of massages die heel goed zijn voor het verwijderen van al uw stress (in ieder geval tijdelijk), of verrast worden door de snacks die ze zullen bieden om de zoveel tijd. Elke dag is een unieke belevenis in Wellness 1926 – begin vandaag nog met uw vakantie.

Een van de problemen van de wereld van vandaag is zeker het probleem van ouderdom. Voor zowel mannen als vrouwen betekent veroudering dat ze niet meer zoveel mensen kunnen aantrekken als vroeger en dat ze ook niet meer in staat zijn om dingen te doen die ze vroeger deden. Maak je echter geen zorgen, want precies hiervoor is er de Amsterdam City Spa, hier kunt u de tekenen van veroudering vertragen (met hun diensten voor cel vernieuwing en nog veel meer), maar ook tijd vinden om uw wekelijkse dosis van rust en stilte (met hun uitstekende massage diensten) te krijgen.

Hoewel het geen spa of wellnesscentrum is, doet Puurenkuur meer dan dat voor u. Wat Puurenkuur doet is uw vakantie of reis zo organiseren dat het volledig ontspannend voor u is. Of het nu in een andere stad is of in het buitenland, Puurenkuur zorgt ervoor dat je nooit een reden vindt om gestrest te worden, of op zijn minst dat je nooit een reden hebt om te onthouden waarvan je gestrest was. Probeer hun diensten voor jezelf, en wees verbaasd over wat ze voor je kunnen doen.

In het midden van spa’s en wellnesscentra die u absolute rust beloven, is er nog steeds een zwakheid aanwezig in ze allemaal – ze lijken allemaal te werken in de veronderstelling dat u de ontspanning alleen wilt ervaren. Goed nieuws echter, met Spa 1001 hoeft u niet solo te gaan. Naast de optie om alleen te gaan, kunt u ook kiezen voor Spa 1001’s optie voor een pakket voor twee, evenals een feestpakket.

Om eerlijk te zijn, kan de naam voor deze website u als vreemd of vreemd: Upload your NRG. Eigenlijk, om iemands NRG te uploaden betekent in feite het opladen van uw energieniveaus (snap je het? N-R-G, Energie.). Dit wellness centrum biedt u een heleboel natuurlijke oplossingen voor de vele problemen die worden veroorzaakt door uw snelle, drukke levensstijl. Het combineren van therapeutische massage met detoxificatie en andere methoden, is Upload your NRG echt een grote stap in de richting van totale wellness.

Een misvatting die mensen hebben over spa’s en wellnesscentra is dat het allemaal draait om het krijgen van rust. De waarheid is echter dat het ook inspanningen van uw kant zal vereisen. Deze juiste mix van rust en inspanning is het uitgangspunt waarop Splash Amsterdam staat. Met deze juiste mix zul je voelen dat je lichaam en je geest inderdaad verjongd zijn, en dat je energieën weer op hun volle niveau worden gebracht.