Jdatestamp – Datum Stempel voor Digitale foto’s

Versie 1.2 Geüpdatet 13 Januari 2015

Merk op a.u.b.

Ik heb een nieuwe software gelanceerd om foto’s van een datumstempel te voorzien, die Jambula noemt. Het beschikt over een UI (gebruikersomgeving) en verbeterde kenmerken zoals meerdere talen, tekst aflijning en omtreklijnen en nota’s op een afzonderlijke lijn. Hier kan u alles even nakijken.

Over Jdatestamp

 

Jdatestamp is een gratis command line programma dat gebruikt wordt om de datum/tijd/nota’s bij een digitale foto af te drukken op haar JPEG afbeelding. Het krijgt de datum van de informatie van de EXIF header die door de meeste digitale camera’s geleverd wordt.

De datumstempel is zonder verlies. U kan kiezen qua locatie, lettertype, puntgrootte, kleur, datum formaat, verticale opstelling en optionele automatische kleurselectie voor de datumtekst. U kan eveneens meerdere afbeeldingen opladen met een eenvoudige instructie.

Voor verdere informatie kijk bij Gebruikersgids, Technische informatie  en Veranderen Log

Snelle Start

Download eerst jdatestamp-1.2-win32.zip (of het gepaste binair systeem voor UNIX toestellen) van hieruit en kopieer de zip file naar een map van uw keuze zoals C:.

Voeg dan de jdatestamp-1.2 installatie gids waar de jdatestamp.exe en andere bestanden aanwezig zijn (C:\jdatestamp-1.2 for example) naar uw regelbaar PATH naar het jdatestamp binair systeem vanuit een reeds aanwezige map in uw PATH zoals ~/bin of /usr/local/bin.

Open dan een opdrachtpromptvenster en breng dan de onderstaande opdracht in, nadat u de mappen in schuine letters vervangen heeft door uw eigen input en output map:

jdatestamp -outfile “C:/My Documents/prints/stampedphoto.jpg” “C:/My Documents/pictures/myphoto.jpg” .Check daarna de outpunt voor de datumstempel. U zou het datumformaat willen veranderen. Daarvoor en voor andere opties consulteer de  Gebruikersgids.

Voor verdere gedetailleerde installatieinstructies of om de bron te vertalen, kijk bij de Installatie instructies.

Contact

Jdatestamp werd geschreven door Suresh Mahalingam. Post uw defecten, opmerkingen en suggesties aan
Jdatestamp Discussions.

Mijn e-mail is msuresh@cheerful.com.

Licentie

Jdatestamp is gratis te downloaden, te gebruiken, te wijzigen en te verspreiden voor niet-commerciële en commerciële doeleinden zonder enige garantie.

Bovenstaande mededeling mag niet uitgebreid worden tot IJG met JpegtranFreetype2 Libraryjhead en VeraBI.ttf lettertype map van Bitstream die gebruikt wordt door binaire systemen ofschoon ze ook gratis zijn. Check a.u.b. hun websites om de grbuikersvoorwaarden te kennen.

Links

Hieronder enkele Jdatestamp en gerelateerde links:

Command ReferenceJdatestamp ColorsDatefmt HelperUser GuideJdatestamp InstallationTechnical Info

jheadFreetype2IJGJpegtranVera lettertekens van Bitstream

.

Mijn Andere Projecten

MediaUtil (LLJTran) Een Java Bibliotheek voor JPEG transformaties zonder verlies en wijziging van de Exif Header.

AREDIS: Een asynchroon, buisgeleide redisClient  gebaseerd op het Java 7 NIO Channel API.

 

Originele pagina - http://jdatestamp.sourceforge.net/