Trendhopper Kortingscode Mei 2022

Markeer als favoriet

Alle Trendhopper kortingscodes en aanbiedingen in mei 2022

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

  1. Home
  2. Alle webshops
  3. Trendhopper
Geen geldige aanbiedingen gevonden

Oh nee! Geen geldige kortingscode! Wellicht zijn we niet helemaal up-to-date, dus je kunt altijd hier klikken om te kijken bij Trendhopper zelf. Je kunt ook proberen of onderstaande codes nog werken.

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Trendhopper

Trendhopper reviews

Deel jouw ervaring over Trendhopper

Trendhopper logo

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Reviews

Avatar gebruiker
Janny

2 januari 2015

Begin dit jaar het interieur van het huis compleet laten vervangen. Van te voren wist ik echt niet hoe ik het moest aanpakken. Ik had een aantal leuke ontwerpen gevonden, maar hoe krijg je exact hetzelfde ontwerp in je huis terecht? Dat bleek lastiger dan gedacht. Gelukkig stond de website trendhopper.nl vol met leuke meubelen, geven ze inspiratie en geven ze gratis advies. Met name dit laatste heb ik erg veel aan gehad. Via de e-mail heb ik contact met hun gehad en toen gaven ze advies welke meubelen het beste bij het design paste welke ik graag wou hebben. Het resultaat is uiteindelijk prachtig geworden. Wel realiseer ik me dat dit zonder trendhopper.nl nooit gelukt zou zijn. Ik schrijf niet snel reviews, maar voor deze mensen maken ik een uitzondering omdat ze mij zo oprecht hebben geholpen. Ze stuurde me zelfs na afloop een e-mail of het gelukt was. Dat vond ik grote klasse!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Sebastiaan

2 september 2015

Trendhopper behoort absoluut tot mijn favoriet. Ik kreeg deze website van een vriendin van mij doorgespeelt, die er ook al zo enthousiast over was. Via de website heb ik inmiddels al heel wat meubilair besteld, omdat we net klaar zijn met een verbouwing. Pluspunten aan Trendhopper zijn dat ze bereid zijn om je te helpen. Wanneer je aangeeft dat je aan het verbouwen bent of net in een nieuw huis bent gaan wonen, willen ze je graag helpen met het inrichten van je woning. Ik had wel echt het gevoel dat ze dit deze vanuit passie en nou niet zozeer om zoveel mogelijk te verkopen. Ook de mensen aan de telefoon waren zeer behulpzaam. Ze beantwoorden al mijn vragen en gaven advies wanneer ik daar aan vroeg. Heel prettig samen werken met Trendhopper en als ik weer wat nodig hebt zijn ze de eerste waar aan ik denk. Al met al heel erg tevreden!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Willem Doddema

18 september 2015

We hadden onze slaapkamer helemaal verbouwd en een prachtig bed gekocht. Het enige wat nog miste was een nachtkastje. Ik had wel iets op Pinterest gezien wat ik wilde maar kon het niet zo heel snel vinden in de woonboulevards. De enige die dichtbij kwam die ik kon vinden kostte echt veel teveel. Dus toen ging ik op internet verder kijken en ik kwam als snel uit op trendhopper.nl voor een brede aanbieding aan meubelen. Ik heb twee nachtkastjes van het merk Gallery gekocht in het wit. Niet het goedkoopste maar wel precies wat ik in gedachten had. Echt een ideale website je kunt super makkelijk zoeken op je smaak of op merk en met een kortingscode die ik had gezien op mrkortingscode.nl had ik nog een super lekkere korting ook. Het werd netjes afgeleverd en ze staan prachtig in onze slaapkamer. Al met al een goede ervaring en een tevreden klant, zou dit zeker aanraden aan anderen!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Julie

7 oktober 2015

Nou het klinkt misschien gek maar ik had nieuwe hoezen voor mā€™n kussens nodig op de bank! We wilden wat meer kleur in huis en we hadden alleen maar saaie kussentjes liggen dus dit was een goedkope en leuke optie. Ik had geluk want ik vond op mrkortingscode.nl een aanbieding voor trendhopper voor kussenhoezen! Dat was mazzel. Ik heb heerlijk rondgeshopt op trendhopper.nl superleuke website. Natuurlijk kon ik het niet bij de kussenhoezen laten en heb dus stiekem weer veel te veel besteld. Wat opbergmandjes een klein lampje! Ik kende de website nog niet dus het was even afwachten of alles goed zou gaan met bestellen en de levering zeker omdat ik zoveel verschillende dingen had besteld. Maar het ging eigenlijk allemaal goed. Ik kreeg het in twee verschillende pakketjes wat denk ik logisch was dus dat ging allemaal prima. Ik ben er erg blij mee en heb al mā€™n vriendinnen al over de website verteld!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over Trendhopper

Je kunt ons alles vragen over Trendhopper en de kortingen