Viking Kortingscodes

Markeer als favoriet

Alle kortingen & kortingscodes voor Viking - Juni 2018

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

Voorwaarden

Wist je dat je bij Viking Direct géén verzendkosten hoeft te betalen bij bestellingen van €44,90 (exclusief BTW) & €54,33 (inclusief BTW)? Dit wordt automatisch verrekend indien jouw bestelling voldoet aan deze eisen.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Deze voucher is persoonsgebonden en slechts eenmaal te verzilveren, voor de einddatum en de minimale besteding (exclusief BTW) zoals gecommuniceerd op de promotie. Aanbieding beperkt tot één per klant. Voeg de kortingscode – zoals vermeld op de promotie – toe aan uw bestelling om de korting direct op de bestelling te ontvangen. De korting wordt eenmalig verleend op de eerste bestelling binnen de actieperiode die het aangegeven minimale orderbedrag overschrijdt en is niet geldig in combinatie met andere acties of vouchers. De maximale korting is gelijk aan de waarde van de voucher. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld.
Actie geldt niet i.c.m. serviceartikelen zoals
postzegels, Apple producten, gepersonaliseerd drukwerk, boeken en artikelen buiten ons assortiment die via onze specials-afdeling voor de klant worden ingekocht.
In geval van retournering heeft Viking het recht het bedrag van de voucher te verrekenen en heeft de klant enkel recht op creditering van het door de klant oorspronkelijke betaalde bedrag voor het retour gestuurde artikel. Eerdere bestellingen komen niet voor de korting in aanmerking. 

Voorwaarden

Geldig bij een minimale orderwaarde van €99

Voorwaarden

Geldig op aankopen vanaf € 100.

Voorwaarden

Geldig op aankopen vanaf € 120.

Voorwaarden

Geldig op aankopen vanaf € 200.

Voorwaarden

Geldig op aankopen vanaf € 120.

Verlopen