Een mooie vloer, makkelijk snel en voordelig online bestellen

Je wilt je woning naar je eigen smaak inrichten en kiest voor mooie meubels en de verf van je keuze op de muren. Maar de vloer in je woning bepaalt voor een grote mate ook de uitstraling. Kies je voor vloerbedekking, laminaat, hout, vinyl of worden het toch tegels? Een lastige keuze, maar als je gaat voor comfort,luxe en gemak dan heb je een aantal mogelijkheden.

Houten vloeren hebben al jaren de naam luxe en duur te zijn. Toch hoeft dat tegenwoordig niet meer perse het geval te zijn. Houten vloeren zijn hygiënisch, duurzaam en makkelijk schoon te houden. Daarnaast is het noodzakelijk om de vloer om de paar jaar te onderhouden met een nieuwe was of olie laag, of opnieuw in de lak te zetten.

Laminaat is nog steeds populair en dat is niet voor niets. Een laminaat vloer heeft tegenwoordig bijna dezelfde uitstraling als een houten vloer, maar heeft nog minder onderhoud nodig. De bovenlaag is dicht waardoor er zich geen vuil en stof in kan nestelen. Uitermate geschikt dus voor mensen met een allergie. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende.

PVC vloeren zijn eigenlijk vloeren van vinyl. Dit materiaal is volledig houtvrij en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken. Bij vinyl denk je misschien aan de grote rollen die je in één stuk legt, maar tegenwoordig zijn er ook planken te krijgen van dit materiaal, waardoor je de uitstraling van een houten vloer krijgt.

Al deze vloeren zijn online te krijgen bij Creon Vloeren. Je kunt ze makkelijk online uitzoeken, opmeten en bestellen, zodat je je vloer binnen een paar weken kunt leggen. Daarnaast zijn bij Creon Vloeren ook de ondervloeren, plinten en andere accessoires te bestellen. Zo ben je dus in één keer klaar en met de duidelijke montage-instructies kun je snel zelf aan de slag. En doordat Creon Vloeren slim inkoopt en jij online bestelt en zelf de montage doet, zijn de prijzen laag. Neem dus eens een kijkje en verbaas je over het grote assortiment en de scherpe prijzen.