Promotiecode & Acties voor WeightWatchers

Over WeightWatchers

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor WeightWatchers

Voorwaarden

Bij Douglas.nl ontvangt u gratis 2 proefgeurtjes op de speciale Sample pagina die u via de onderstaande button kunt bekijken. U kunt zelf kiezen welke 2 geurtjes u bij uw bestelling wilt ontvangen

Verlopen kortingen van WeightWatchers

Helaas.. Je hebt deze kortingen van WeightWatchers gemist

Korting

Sluit meteen een 12-maanden plan af en bespaar € 111,94

Korting

Start nu voor € 9,95 + SaladMaker gratis

Anders

Ontvang 1 maand gratis bij een lidmaatschap van 2 maanden

WeightWatchers reviews

Deel jouw ervaring over WeightWatchers

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Reviews

Jacqueline

28 januari 2015

Eindelijk voel ik me blij met mijn lichaam. Op het moment ben ik 40 jaar en eigenlijk heb ik altijd overgewicht gehad. Ik wist verleidingen nooit te weerstaan en ik kon maar moeilijk een gewoonte van het sporten maken. Excuses, excuses en nog een excuses. Ik hield mezelf voor de gek.. Met Weightwatchers is daar eindelijk verandering in gekomen en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor. Aan de hand van een applicatie voor je telefoon hielpen ze je op weg. De cursus heeft me bewust gemaakt van mijn gedrag en gewoontes en hoe ik deze kan veranderen. Uiteindelijk moet je het alsnog zelf doen. Het kost wilskracht en enorm veel doorzettingsvermogen. Maar uiteindelijk had ik het niet gered zonder weightwatchers.nl. Zij bieden de juiste handvaten aan om af te vallen en een gezonde levensstijl op te bouwen. Op deze manier werd gezond leven bij mij niet tijdelijk, maar werd het een levensstijl.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Fenne Ockema

27 augustus 2015

Nou daar ging ik dan, het afvallen moest nu toch echt gaan gebeuren. Ik zag een vriendin van me die al een tijd met weightwatchers bezig was en ze boekte echt goede resultaten zonder extreem te diëten. Ik vond dat wel interessant wat ze veranderde vooral haar levensstijl en begreep veel beter wat ze at. Toen ik eenmaal de beslissing had genomen om ook met weightwatchers te beginnen was het wel even opstarten, maar de webshop heeft hier ook echt bij geholpen. Hier staat heel handig bij hoeveel punten alles is zodat je het goed af kunt meten. Op die manier kan je goed je eten over de dag verdelen en zo zorgen dat alles in balans blijft. Ze hebben in de webshop ook regelmatig aanbiedingen waardoor het eten best voordelig wordt. De bestellingen worden netjes thuis bezorgd dus het is echt ideaal. Ik ben ondertussen goed onderweg met het afvallen en weightwatchers helpt me echt!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over WeightWatchers

WeightWatchers heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor WeightWatchers zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een WeightWatchers kortingscode, WeightWatchers promotiecode of WeightWatchers actiecode voor mei en juni 2016 te missen is door u in te schrijven voor de WeightWatchers-kortingsnieuwsbrief op deze pagina. U ontvangt dan binnenkort gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij WeightWatchers beschikbaar is. Wij struinen constant alle nieuwsbrieven, websites en forums af voor kortingen voor WeightWatchers, dus via ons bent u als eerste op de hoogte!

Onze leden kwamen op deze pagina via de volgende zoektermen:

 • WeightWatchers korting 2016
 • kortingscode WeightWatchers
 • WeightWatchers promo code
 • WeightWatchers promo code nederland
 • kortingscode WeightWatchers.com
 • WeightWatchers.nl kortingscode
 • WeightWatchers kortingscode 2016
 • Sale WeightWatchers
 • Outlet WeightWatchers
 • WeightWatchers cadeaubon
 • WeightWatchers aanbiedingen
 • kortingscode WeightWatchers 2016
 • Lookbook WeightWatchers
 • kortingscode WeightWatchers 2016 forum

Stel een vraag over WeightWatchers

Je kunt ons alles vragen over WeightWatchers en de kortingen

Beoordeling Mrkortingscode.nl 4,5 / 5 (355 Beoordelingen)