Algemene voorwaarden

 

MrKortingscode.nl

Wij van MrKortingscode.nl doen ons uiterste best om jou als bezoeker te voorzien van alle beschikbare kortingscodes, aanbiedingen, vouchercodes, actiecodes en promotiecodes. Wij verkopen zelf geen producten, maar verwijzen je door naar webshops waar je vervolgens een kortingscode kunt gebruiken.

Alle content op MrKortingscode.nl is eigendom van MrKortingscode.nl. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van MrKortingscode.nl te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Kortingen

MrKortingscode.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid of schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder kortingen, reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rondom de geldigheid en werkzaamheid van kortingen. Kortingen op MrKortingscode.nl zijn niet geldig op producten waarop wettelijk geen korting gegeven mag worden. Alle kortingen zijn onder voorbehoud en kunnen elk moment wijzigen.

Doneren

  • De betaling van het ingezamelde bedrag van MrKortingscode.nl zal 1 (zegge: één) maal per maand en plaatsvinden op het rekeningnummer dat de goede doelen hebben aangegeven.
  • Ingezamelde bedragen minder dan €50 (zegge: vijftig euro) worden nog niet uitbetaald en meegenomen naar de daaropvolgende maand.
  • MrKortingscode.nl is gerechtigd uitbetalingen of donaties op ieder moment stop te zetten. De donaties aan de goede doelen en stichtingen zijn een gunst, geen recht.
  • MrKortingscode.nl is geenzins verantwoordelijk voor de betalingen van eventuele belastingen, die verschuldigd zijn op alle betalingen die door MrKortingscode.nl aan goede doelen worden gedaan.
  • De door MrKortingscode.nl verrichte meting naar het te doneren bedrag, is niet te betwisten

Samenwerking met goede doelen en stichtingen

  • MrKortingscode.nl is gerechtigd zelf te kiezen of een goed doel, maatschappelijk project of stichting wordt geaccepteerd of afgewezen om op de website geplaatst te worden.
  • Elk goede doel/stichting is gerechtigd de overeengekomen samenwerking ten alle tijden en met onmiddellijke ingang te beëindigen.
  • MrKortingscode.nl is gerechtigd de overeengekomen samenwerking met het goede doel / de stiching ten alle tijden, zonder opgave van redenen en met directe ingang te beëindigen.

Bol.com cadeaubon win-actie

  • Personen maken kans op een Bol.com cadeaubon ter waarde van €50 wanneer zij een review achterlaten over een webshop. Deze Bol.com cadeaubon wordt digitaal verzonden naar het e-mailadres van de winnaar. Elke twee maanden wordt uit alle reacties een winnaar verkozen.

Algemene voorwaarden

Indien je gebruik maakt van MrKortingscode.nl, ga je akkoord met de geldende algemene voorwaarden hierboven genoemd. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.