MrKortingscode's Food Blog Awards 2017

MrKortingscode heeft een aantal bloggers uit Nederland geselecteerd. Deze bloggers maken kans op een prijs in onze Food Blog Awards 2017. De bloggers zijn uitgekozen op basis van hun kennis van en passie voor eten. Deze kennis en passie tonen zij aan de rest van de wereld door het delen van de meest lekkere recepten.

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient. Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 29 mei 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
8%

Francesca

Francesca hebben wij genomineerd omdat niet alleen haar recepten heerlijk zijn, maar haar blog ook passie uitstraalt waarna zelfs ik bijna aan het koken ben geslagen! Op haar blog deelt ze onder het kopje “Culinair op reis” bezoekt ze allerlei landen om daar het eten goed te onderzoeken. Dus staat een reisje naar bijvoorbeeld Vietnam op de planning? Neem dan zeker een kijkje op haar blog!
2%
Pauline deelt, zoals zij het zelf zegt al haar keukengeheimen met de wereld. Vandaar haar nominatie! Elke dag verschijnt er een nieuw artikel op haar blog. Afwisselend qua moeilijkheidsgraad zo houdt ze rekening met de ervaren en minder ervaren koks onder ons. Behoor jij tot deze minder ervaren koks, of juist tot de professionals en ben jij benieuwd naar Pauline’s keukengeheimen, vergeet dan geen kijkje te nemen op haar blog!
7%

Claartje

Foodness is opgericht door Claartje. De blog is niet alleen gericht op koken en recepten, maar ook op de ‘healthy lifestyle”. Buiten “Recepten” en “Foodspiration” staat er dan ook een kopje met “Fitspiration” hier vind je verschillende blogposts over hoe jij gezond kan leven, niet alleen door gezond te eten, maar ook door te sporten. Dus lees jij graag over gezond eten en sporten, dan ben je hier aan het juiste adres!
2%

Sabine Koning

Ohmyfoodness is opgericht door Sabine Koning. Sabine is een bezig bijtje want naast bloggen heeft ze ook haar eigen kookboek geschreven! “Guily Pleasures”. Er staan 92 onweerstaanbare recepten in, dus stilgezeten heeft ze zeker niet. Dat ze genomineerd is voor onze food awards is dan ook niet heel gek! Benieuwd naar Sabine’s vele lekkere recepten, of haar boek, neem dan een kijkje op haar blog!
2%
Koken.blog.nl is, zoals de naam je niet doet verassen een kookblog! De blog wordt regelmatig geupdate met verschillende lekkere recepten en leuke artikelen. Zowel de beginnende, als de meer ervaren kok vindt hier wat hij/zij zoekt. De handige blogposts helpen je met het verstandig kopen van keukenapparaten, zo eentje: “7 factoren om op te letten bij de aankoop van en waterkoker.” Voor de lekkerste recepten en handigste tips moet je dus hier zijn!
2%
Karin durfde de sprong te nemen en haar baan op te zeggen om vervolgens haar eigen foodblog te beginnen: “Koken met Karin”. Hiermee bewijst ze dat haar passie voor koken groot is, vandaar de nominatie. Karin onderscheidt zich van de andere foodblogs door haar blog te versieren met vrolijke illustraties en kookvideo’s. Ook heeft ze meerdere boeken geschreven waarin ze haar passie voor koken deelt met haar lezers.
2%
Op Simone haar blog genaamd “Simone’s Kitchen wisselt ze haar recepten af met spannende reisverhalen. Juist dit maakt haar blog zo bijzonder en verdient het daarom ook een nominatie! Naast het zijn van foodblogger is het zijn van foodfotograaf ook een passie van Simone. Voor de lekkerste recepten en foto’s van eten zit je hier zeker niet verkeerd!
57%

Marco en Véronique

De Zuid Limburgse Marco en Véronique zijn samen een kookblog begonnen met de unieke naam: OhMyDish. Hier delen zij heel veel lekkere gerechten met hun lezers. Moeilijkheidsgraad van deze gerechten verschilt van heel simpel tot lastig. Neem vooral een kijkje naar het kopje “Toetjes”. Alleen van de foto’s begin je al te watertanden!
2%

Anne de Buck

Your Little Black Book, weet kent het niet?! Oprichtster Anne de Buck schrijft hier over van alles en nog wat! Ze noemt zichzelf verslaafd aan reizen en lekker eten en blogt daar dan ook met liefde over. Die liefde spat van de blog met als resultaat ontzettend veel enthousiaste lezers. Nog niet bekend met Your Little Black Book? Neem dan even een kijkje op de site en sluit je aan bij onze mening dat de nominatie meer dan verdient is!
2%

es-factory

Es noemt zichzelf kookgek en na een paar minuutjes op haar blog rondgesnuffeld te hebben geven wij haar geen ongelijk! Haar recepten zijn allemaal heel verschillend. Van eenvoudig naar chefkok waardig. Van Indonesische recepten naar oer-Hollandse, je vindt het hier allemaal! Naast koken doet ze aan fotografie en biedt ze mensen hulp aan bij het bloggen. Oftewel, nominatie waardig!
14%

Daphne

Daphne is een gepassioneerd blogger. De lekkere recepten die op de blog te vinden zijn doet de naam “Foodinista zeker eer aan. Naast bloggen over koken en voedsel blogt zij ook graag over kinderen en reizen. Tijdens haar reisjes deelt ze dan ook al te graag haar favoriete restaurantjes in een van haar vele blogposts. Dus ben jij benieuwd in welk restaurant jij gegeten moet hebben in bijvoorbeeld Hongarije? Neem dan een kijkje op haar blog!
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
206 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over MrKortingscode’s Food Blog Awards 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.