MrKortingscode's Food Blog Awards 2017

MrKortingscode heeft een aantal bloggers uit Nederland geselecteerd. Deze bloggers maken kans op een prijs in onze Food Blog Awards 2017. De bloggers zijn uitgekozen op basis van hun kennis van en passie voor eten. Deze kennis en passie tonen zij aan de rest van de wereld door het delen van de meest lekkere recepten.

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient. Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 29 mei 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
22%

Marco en Véronique

De Zuid Limburgse Marco en Véronique zijn samen een kookblog begonnen met de unieke naam: OhMyDish. Hier delen zij heel veel lekkere gerechten met hun lezers. Moeilijkheidsgraad van deze gerechten verschilt van heel simpel tot lastig. Neem vooral een kijkje naar het kopje “Toetjes”. Alleen van de foto’s begin je al te watertanden!
7%

es-factory

Es noemt zichzelf kookgek en na een paar minuutjes op haar blog rondgesnuffeld te hebben geven wij haar geen ongelijk! Haar recepten zijn allemaal heel verschillend. Van eenvoudig naar chefkok waardig. Van Indonesische recepten naar oer-Hollandse, je vindt het hier allemaal! Naast koken doet ze aan fotografie en biedt ze mensen hulp aan bij het bloggen. Oftewel, nominatie waardig!
10%

Daphne

Daphne is een gepassioneerd blogger. De lekkere recepten die op de blog te vinden zijn doet de naam “Foodinista zeker eer aan. Naast bloggen over koken en voedsel blogt zij ook graag over kinderen en reizen. Tijdens haar reisjes deelt ze dan ook al te graag haar favoriete restaurantjes in een van haar vele blogposts. Dus ben jij benieuwd in welk restaurant jij gegeten moet hebben in bijvoorbeeld Hongarije? Neem dan een kijkje op haar blog!
4%

Marlies Lentjes

Op Lekker & Gezond geeft Marlies Lentjes de beste lekkere en gezonde voedingstips! Als certificeerde voedingsdeskundige weet ze alles van healthy leven en met haar verrassende tips hoopt ze ook jou te inspireren tot gezondere voeding! Haar site staat vol geweldige tips, daarnaast heeft ze elke week een nieuwe blog voor je met informatie die je niet wil missen!
7%

Ria and Laura

Liefde voor Bakken, passender kan de naam niet! Op deze blog, met veel liefde gemaakt, posten Ria en Laura de lekkerste recepten voor taarten, cakes en nog veel meer lekkernijen! Op deze site doe je jezelf veel inspiratie op voor de komende keer dat jij de keuken in wil duiken voor een verjaardag, feestdag of gewoon omdat het kan! Geef toppers Ria en Laura een beetje liefde terug en stem op Liefde voor Bakken als jij graag ziet dat dit duo met de award aan de haal gaat!
2%
In 2011 begon Carola met haar blog en ondertussen heeft ze een superleuke blog vol met de lekkerste en zoetste bakrecepten! Ze neemt je mee in al haar keukenavonturen om je te leren hoe je al deze geweldigde recepten maakt, maar daarnaast is ze ook niet bang om haar eigen grenzen qua bakken over te gaan! Daarnaast houdt ze je op de hoogte van de laatste zoete boekpresentaties, de nieuwste ontwikkelingen op bakgebied en nog veel meer!
4%

Wesley Fabry

Op Wessalicious neemt Wesley Fabry je mee in naar de essentie van koken! Van het uitzoeken van een heerlijk recept tot het uiteindelijke opdienen van dit gerecht, deze blog zorgt ervoor dat het een totaalplaatje wordt om van te genieten! Houd de site in de gaten voor vele nieuwe blogs, van de lekkerste recepten tot de fijnste kookhacks! Wessalicious houdt van alle keukens die er zijn, dus neem ook zeker een kijkje bij de vele categorieën die klaar voor je staan om ontdekt te worden!
9%
Proeven met liefde doet je vermoeden dat deze blog vol staat met de lekkerste recepten… En dat klopt! Maar, er is nog veel meer. Zo houdt Nelleke je ook met alle liefde op de hoogte van haar tuin en beestenboel, zoals ze dat liefkozend zelf noemt. Op deze manier neemt de blogster je totaal mee in haar leven en inspireert ze je met alles wat haar bezig houdt. Daarnaast geeft ze je ook nog tips op het gebied van voeding, boeken en detoxen! Ze heeft die nominatie dus dik en dun verdiend, toch?
4%
De man die koken kan, kan ook nog eens heel fijn schrijven! Onze man Walter schrijft op zijn site over de heerlijke recepten die hij maakt, recenseert kookboeken voor je, interviewt mede-topkoks en bezoekt de beste locaties en boekpresentaties. Dat hij daarmee succesvol is, blijkt wel uit het feit dat hij binnenkort zijn eigen kookboek uitbrengt. Met dit alles inspireert hij jou, om te laten zien dat ook zonder culinaire achtergrond koken leuk, lekker én makkelijk is!
17%
Heerlijk glutenvrij eten? Hier moet je zijn! Op haar blog combineert Denise glutenvrij samen met lekker en dat zorgt voor een site boordevol heerlijke recepten! Via deze site leer je dat glutenvrij eten absoluut geen straf hoeft te zijn, aangezien Denise je de beste maaltijden voorschotelt voor de hele dag! Daarnaast neemt ze je mee naar de beste en leukste hotspots waar je glutenvrij kunt eten. Kortom, een site die je gezond én lekker laat genieten!
9%
De Zoetekauw is dé blog voor iedereen die van bakken, chocolade en koekjes houdt! Op de site vertelt Lianne alles over al haar bakavonturen en schotelt ze je de beste zoete en hartige recepten voor. Ook vind je op haar site diverse reviews van de beste kookboeken, zodat ook jij weet wat je vooral in huis moet halen! En last but not least.. vergeet vooral niet een kijkje te nemen op de pagina waar je haar eigen taarten kunt bestellen!
5%

Rozemarijn

Op eten met Roos neemt Rozemarijn je mee in haar leven als kok! Dat noem je pas van je hobby je werk maken! Roos schotelt je de beste recepten voor, vertelt over haar koksleven of deelt ze de leukste restaurantjes. Naast dit alles leert ze je ook nog de fijne kneepjes van het vak door haar ervaring als kok. Neem dus gauw een kijkje op haar site en voor je het weet ben jij de keukenprins(es) die je altijd al had willen zijn!
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
761 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over MrKortingscode’s Food Blog Awards 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.