Kortingscode & Acties voor Hellofresh.nl

Een overzicht van alle werkende kortingen & kortingscodes voor HelloFresh - mei 2016

Voorwaarden

Sluit je een abonnement af bij HelloFresh? Profiteer dan direct van de gratis bezorging in heel Nederland. En ben je een keer niet thuis? Dan kun je jouw HelloFreshbox ergens bij jou in de buurt laten leveren.

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor HelloFresh

Voorwaarden

Jamin heeft op haar Salepagina interessante aanbiedingen staan waarmee u al snel een euro bespaart op het snoepgoed dat u bij Jamin koopt.

Verlopen kortingen van HelloFresh

Helaas.. Je hebt deze kortingen van HelloFresh gemist

Code

Kortingscode HelloFresh: € 20 korting

Korting

Voedingsboxen al vanaf € 34

Code

Kortingscode HelloFresh: € 20 korting + gratis schort

HelloFresh reviews

Deel jouw ervaring over HelloFresh

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Reviews

Lindy de Groot

15 april 2015

Ik heb hier een abonnement afgesloten voor een vriendin en ze is daar erg blij mee! Continu nieuwe en verse producten! De website werkt voortreffelijk. Ik kom zeker nog een keertje op deze site terug en sluit misschien zelf ook een abonnement af.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Jari

20 juli 2015

HelloFresh is anno 2015 de uitvinding van de eeuw. Mijn leven ziet er druk en chaotisch uit. Ik werk fulltime, moet mijn huis schoonhouden, heb kinderen die ik aandacht wil geven, wil sporten en heb ook nog eens veel vrienden en vriendinnen. Deze wil ik natuurlijk allemaal zien. Door dit drukke leven schiet het boodschappen doen, koken en gezond eten bij mij er wel eens in. In plaats daarvan kies ik voor een makkelijke maaltijd of koop ik kant en klare maaltijden. Niet bepaalt gezond dus. En dat terwijl gezond leven harstikke belangrijk voor mij is. Toen ik hellofresh bij mij in het leven kwam, voelde dat als een gouden uitvinding. Hier kan ik samengestelde gezonde en verse pakketten halen. Zo hoef ik zelf niet meer over het eten na te denken en hoef ik ook minder vaak naar de supermarkt te fietsen. Dit bespaart me een hoop stres, dus daar ben ik HelloFresh erg dankbaar voor.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Dean Ferwerda

25 juli 2015

Hellofresh heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt! Ik had altijd moeite om met mijn drukke baan toch nog gezond te koken elke avond. Als ik thuiskwam na een lange dag werken en ik moest nog naar de supermarkt dan kocht ik altijd snelle kant en klaar dingen of een pizza. Toen een vriend me vertelde over Hellofresh was ik gelijk enthousiast. Ik heb met een kortingscode een probeerbox besteld en sindsdien wil ik niet meer zonder. Ik krijg elke week precies de ingrediënten die ik nodig heb om een goede gezonde maaltijd te koken. Vroeger had ik altijd veel teveel voor 1 persoon en moest ik veel weggooien, dat is nu niet meer het geval. De recepten die er bij zitten zijn ook echt top het is echt makkelijk beschreven en de meeste zijn ook binnen een half uur klaar. Wat ook super is is dat je kunt kiezen uit de vegetarische maaltijdbox of de gewone box, dit maakt het voor heel veel mensen interessant. Ben elke week weer blij als de box er is!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over HelloFresh

HelloFresh heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor HelloFresh zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een HelloFresh kortingscode, HelloFresh promotiecode of HelloFresh actiecode voor mei en juni 2016 te missen is door u in te schrijven voor de HelloFresh-kortingsnieuwsbrief op deze pagina. U ontvangt dan binnenkort gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij HelloFresh beschikbaar is. Wij struinen constant alle nieuwsbrieven, websites en forums af voor kortingen voor HelloFresh, dus via ons bent u als eerste op de hoogte!

Onze leden kwamen op deze pagina via de volgende zoektermen:

 • HelloFresh korting 2016
 • kortingscode HelloFresh
 • HelloFresh promo code
 • HelloFresh promo code nederland
 • kortingscode HelloFresh.com
 • HelloFresh.nl kortingscode
 • HelloFresh kortingscode 2016
 • Sale HelloFresh
 • Outlet HelloFresh
 • HelloFresh cadeaubon
 • HelloFresh aanbiedingen
 • kortingscode HelloFresh 2016
 • Lookbook HelloFresh
 • kortingscode HelloFresh 2016 forum

Stel een vraag over HelloFresh

Je kunt ons alles vragen over HelloFresh en de kortingen

Beoordeling Mrkortingscode.nl 4,2 / 5 (331 Beoordelingen)