HelloFresh Kortingscodes

Markeer als favoriet

Alle kortingen & kortingscodes voor HelloFresh - December 2017

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

Voorwaarden

Sluit je een abonnement af bij HelloFresh? Profiteer dan direct van de gratis bezorging in heel Nederland. En ben je een keer niet thuis? Dan kun je jouw HelloFreshbox ergens bij jou in de buurt laten leveren.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Actievoorwaarden Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste box €25,- korting. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op www.hellofresh.nl.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de  eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot  woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bij bestelling van een lidmaatschap tussen 01-01-2017 en 31-01-2017 op een Originalbox, Veggiebox of Familybox krijg je op de eerste 4 boxen (mits deze 4 boxen voor 31-03-2017 zijn besteld) €10,- korting per box. Je ontvangt dus maximaal €40,- korting in totaal. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen en is alleen geldig voor nieuwe klanten. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app en de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op onze website.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Voorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij hen afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op www.hellofresh.nl.

Voorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen € 10 korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste twee boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.
Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op www.hellofresh.nl.

Voorwaarden

Voorwaarden: Deze actie is alleen geldig bij bestelling van een flexibel lidmaatschap. De korting wordt verrekend met de kosten van je eerste box. Voor de tweede en daarop volgende boxen betaal je de volledige prijs. Het lidmaatschap kun je opzeggen na afname van minimaal 2 maaltijdboxen.

Eenmaal gebruikt deze week
Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bestel nu met deze kortingscode een Originalbox of Veggiebox van HelloFresh en ontvang €20 korting! Deze kortingscode is geldig bij een afname van minimaal 2 HelloFresh Boxen. De kortingscode is niet geldig op een Proefbox , Fruitbox en cadeaubon.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Geldig op original-, veggie-, of familybox bij een afname van minimaal 2 boxen. Alleen te gebruiken door nieuwe klanten en geldig op de eerste box. Fruitboxen, proefboxen, ontbijtboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

2 keer gebruikt deze week

Voorwaarden

De voorwaarden voor deze actie tref je aan op de website van HelloFresh.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Voorwaarden: Afname is minimaal 2 boxen. Alleen te gebruiken door nieuwe klanten. Fruitboxen, ontbijtboxen, proefboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

Voorwaarden

Afname is minimaal 2 boxen. Alleen te gebruiken door nieuwe klanten. Familyboxen, Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

Voorwaarden

Afname is minimaal 2 boxen. Alleen te gebruiken door nieuwe klanten. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

Voorwaarden

– Niet geldig op Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen
– Alleen te gebruiken door nieuwe klanten

Voorwaarden

De korting is geldig op original- en veggieboxen bij een afname van minimaal twee boxen en alleen te gebruiken door nieuwe klanten. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen worden uitgesloten van de korting.

Voorwaarden

Voorwaarden: Niet op proefbox

Voorwaarden

Heb je nog niet eerder bij HelloFresh besteld? Gebruik deze kortingscode en ontvang nu €10 korting op de HelloFresh orginial- of veggiebox. De korting wordt automatisch verekend en is niet geldig op fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen.

Voorwaarden

In heel maart 2015 ontvang je bij HelloFresh €10 korting op jouw bestelling door de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het bestelproces. Dat is toch mooi meegenomen! Lees: deze actie geldt niet op de bestelling van een proefbox. Grijp deze kans!

Voorwaarden

Heb je nooit eerder iets besteld bij Hellofresh? Dan kun je nu profiteren van €18 korting op een original- of veggiebox. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van deze actie. Klik verder om de kortingscode te gebruiken.

Voorwaarden

Tot en met 31 december 2014 ontvang je bij HelloFresh €10,- korting op jouw aankoop door de onderstaande HelloFresh kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces. Er geldt één voorwaarde bij deze actie: deze actie geldt niet op een aankoop van een proefbox

Voorwaarden

Wil je elke week een box met heerlijke ingrediënten en recepten ontvangen? Profiteer dan nu van deze goede korting bij Hellofresh: je krijgt €10 korting op je bestelling. Deze kortingscode is niet geldig op de Proefbox en geldig tot en met 30 november.

Voorwaarden

Bij HelloFresh ontvang je nu €10,- korting op een aankoop door de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces! Je dient voor deze actie wel minimaal 2 boxen te kopen. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2014, is alleen geldig als dit je eerste bestelling is bij HelloFresh én is niet te gebruiken bij de bestelling van een proefbox of fruitbox

Voorwaarden

Op 26, 27 en 28 september 2014 ontvang je bij HelloFresh 50% korting op een eerste HelloFresh box door de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces. Deze kortingscode is niet te gebruiken bij de bestelling van een proef- of fruitbox. Het HelloFresh lidmaatschap is inclusief bezorgkosten en op te zeggen na afnamen van 2 boxen

Voorwaarden

Ontvang nu €20,- korting op een HelloFresh lidmaatschap met deze kortingscode, alleen op Vouchercode.nl. Deze code is geldig op een Original Box of Veggie Box en te gebruiken tot en met 20 juli 2014.

Voorwaarden

Indien u de onderstaande kortingscode invult tijdens het afrekenproces bij HelloFresh, ontvangt u €15,- korting op hun maaltijdboxen! Deze actie is geldig sinds halverwege december 2013. Tot wanneer deze vouchercode precies geldig is, weten wij van Vouchercode.nl helaas niet. Laat daarom a.u.b. een reactie achter op dit bericht indien u opmerkt dat deze actie niet meer juist is, wij zullen dit bericht dan zo snel mogelijk aanpassen

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Heb jij nog nooit een box besteld bij HelloFresh? Vul dan de onderstaande actiecode in tijdens het afrekenproces van je eerste aankoop. Je ontvangt dan namelijk (tot en met 31 maart 2014) €10,- korting op een eerste box!

Voorwaarden

In heel februari 2014 ontvangt u bij HelloFresh €14,- korting op een eerste aankoop van een originele box of een vegetarische box door simpelweg de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan! Deze actie is niet geldig op proefboxen, cadeauboxen en fruitboxen       

Voorwaarden

In heel februari 2014 ontvangt u bij HelloFresh €10,- korting op een aankoop door simpelweg de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan! Deze actie is niet geldig op proefboxen, cadeauboxen en fruitboxen       

Voorwaarden

Nieuwe klanten ontvangen bij HelloFresh 50% korting op hun eerste 3-maaltijdenbox. Wilt u van deze actie gebruik maken? Dat kan! Vul de onderstaande kortingscode in tijdens het afrekenproces en deze korting wordt direct verrekend

Voorwaarden

Bij HelloFresh ontvangt u nu – bij gebruik van deze kortingscode – €15- korting op          verschillende boxen! Deze kortingscode is geldig tot en met 12 oktober 2013 en kunt u vinden door op de knop ‘Bekijk de code’ te klikken

Voorwaarden

Alleen op Vouchercode.nl: een code voor 25% korting op de eerste 2 boxen van HelloFresh! Geniet van een gezonde en verse maaltijd met HelloFresh. De code is te gebruiken indien u minimaal 2 boxen bestelt en is niet geldig op fruitboxen en de proefcadeauboxen. De kortingscode is nog geldig t/m 31 juli 2013, u ontvangt de code door op onderstaande button te klikken.

Voorwaarden

Nog tot en met 20 juli 2013 ontvangt u bij HelloFresh 15% korting op een afname van minimaal 2 boxen! De genoemde kortingscode verschijnt op uw beeldscherm zodra u onder deze tekst op de knop ‘Bekijk de code’ klikt

Voorwaarden

Alleen bij Vouchercode: 10% korting op de fruitbox van HelloFresh. In deze fruitbox zitten verschillende heerlijke stukken fruit voor de hele week. Normaal is een box €14,- maar met deze kortingscode ontvangt u 10% korting. Klik op onderstaande button om de code te bekijken. Deze aanbieidng is nog geldig tot en met 15 april 2013.

Voorwaarden

Wegens succes verlengd: een exclusieve kortingscode waarmee u €15,- korting krijgt op uw 1e originalbox of veggiebox van Hellofresh. Geniet van een heerlijke maaltijd met de verse, door Hellofresh bezorgde, ingrediënten. Deze actiecode is nog geldig tot en met 15 april 2013.

Voorwaarden

Heeft u nog nooit kennis gemaakt met de producten van Hellofresh? Dan is dit uw kans! Indien u minimaal 2 boxen koopt én de onderstaande kortingscode invult tijdens het bestelproces daarvan, ontvangt u maar liefst €20,- korting! Deze kortingscode is dus alleen geldig voor nieuwe klanten. Tot wanneer deze actie precies geldt, weten wij van Vouchercode.nl helaas niet

Voorwaarden

Alleen op Vouchercode.nl: Een exclusieve kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op de nieuwe box van Hellofresh: De fruitbox. Hiermee ontvang je vele soorten vers fruit thuis in een box, voor een scherpe prijs van normaal €14,- en nu dus met 20% korting! Wegens groot succes is deze actie nu verlengd tot en met 28 februari 2013, grijp deze kans!

Voorwaarden

Alleen op Vouchercode.nl: Bij Hellofresh ontvang je iedere week heerlijke gerechten thuis, die je zelf kunt bereiden. Hieronder vind je een vouchercode die je alleen via ons kunt krijgen, die recht geeft op 20 euro korting op je eerst box van 34 euro

Voorwaarden

Alleen op Vouchercode.nl: Een kortingscode voor de gezonde kookpakketten van Hellofresh! Ontvang direct 15 euro korting op je eerste box wanneer je deze code invoert tijdens het bestellen

Voorwaarden

Bent u al bekend met HelloFresh? HelloFresh brengt iedere week een pakket met gezonde producten bij u thuis (indien u deze besteld). Zo eet u íedere week gezond en gevarieerd. Met de onderstaande kortingscode krijgt u (t/m 3 september 2012) €15,- korting op zo’n HelloFresh voedselpakket!

Voorwaarden

Wil jij gezonder gaan eten? Dan is een abonnement bij HelloFresh een leuk idee. Zij stellen recepten voor je samen en brengen de benodigde boodschappen bij je thuis. Met deze kortingscode bespaar je dan 15% op de prijs en dat is mooi meegenomen!

Voorwaarden

Bij HelloFresh bestel je online een boodschappentas met gezond eten. Daarbij krijg je recepten waarmee je de heerlijkste gerechten kunt maken. Met deze kortingscode krijg je €15,- korting op je boodschappen! Klik op de button om de code te bekijken en de website van HelloFresh te openen.

Voorwaarden

Indien u nog nooit iets bestelt heeft bij HelloFresh, dan is dit uw kans! U krijgt – met de onderstaande actiecode – namelijk tot 20 juli 2012 50% korting op uw bestelling! Deze actiecode verschijnt wanneer u onder deze tekst op de knop ‘Bekijk de code’ klikt

Voorwaarden

Alleen op Vouchercode.nl: Met deze vouchercode voor HelloFresh.nl ontvangt u maarliefst 50% korting op uw eerste bestelling bij Hellofresh! Bij Hellofresh bestelt u een pakket van verse ingrediënten waarmee u thuis snel een eigen maaltijd bereidt. Voer de vouchercode in tijdens het bestelproces

Voorwaarden

Bij Hellofresh krijgt u wekelijks verse maaltijden thuisbezorgd die u zelf bereidt. Met deze kortingscode ontvangt u maarliefst 50% korting! Profiteer hier nu van door op de onderstaande button te klikken

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor HelloFresh

Voorwaarden

Ontvang onder andere 10% korting op pizza’s, 25% korting op Roti en nog veel meer door via de onderstaande link te bestellen bij Thuisbezorgd. Let op: Deze acties zijn alleen geldig in Amsterdam-West.
Wilt u voor een andere locatie de acties en aanbiedingen bekijken? Voer uw postcode op Thuisbezorgd.nl in en klik links op de oranje ‘Acties en Kortingen’ button

13 keer gebruikt deze week

HelloFresh reviews

Deel jouw ervaring over HelloFresh

HelloFresh logo

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Reviews

Avatar gebruiker
Lindy de Groot

15 april 2015

Ik heb hier een abonnement afgesloten voor een vriendin en ze is daar erg blij mee! Continu nieuwe en verse producten! De website werkt voortreffelijk. Ik kom zeker nog een keertje op deze site terug en sluit misschien zelf ook een abonnement af.

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Jari

20 juli 2015

HelloFresh is anno 2015 de uitvinding van de eeuw. Mijn leven ziet er druk en chaotisch uit. Ik werk fulltime, moet mijn huis schoonhouden, heb kinderen die ik aandacht wil geven, wil sporten en heb ook nog eens veel vrienden en vriendinnen. Deze wil ik natuurlijk allemaal zien. Door dit drukke leven schiet het boodschappen doen, koken en gezond eten bij mij er wel eens in. In plaats daarvan kies ik voor een makkelijke maaltijd of koop ik kant en klare maaltijden. Niet bepaalt gezond dus. En dat terwijl gezond leven harstikke belangrijk voor mij is. Toen ik hellofresh bij mij in het leven kwam, voelde dat als een gouden uitvinding. Hier kan ik samengestelde gezonde en verse pakketten halen. Zo hoef ik zelf niet meer over het eten na te denken en hoef ik ook minder vaak naar de supermarkt te fietsen. Dit bespaart me een hoop stres, dus daar ben ik HelloFresh erg dankbaar voor.

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****
Avatar gebruiker
Dean Ferwerda

25 juli 2015

Hellofresh heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt! Ik had altijd moeite om met mijn drukke baan toch nog gezond te koken elke avond. Als ik thuiskwam na een lange dag werken en ik moest nog naar de supermarkt dan kocht ik altijd snelle kant en klaar dingen of een pizza. Toen een vriend me vertelde over Hellofresh was ik gelijk enthousiast. Ik heb met een kortingscode een probeerbox besteld en sindsdien wil ik niet meer zonder. Ik krijg elke week precies de ingrediënten die ik nodig heb om een goede gezonde maaltijd te koken. Vroeger had ik altijd veel teveel voor 1 persoon en moest ik veel weggooien, dat is nu niet meer het geval. De recepten die er bij zitten zijn ook echt top het is echt makkelijk beschreven en de meeste zijn ook binnen een half uur klaar. Wat ook super is is dat je kunt kiezen uit de vegetarische maaltijdbox of de gewone box, dit maakt het voor heel veel mensen interessant. Ben elke week weer blij als de box er is!

Prijs:
*****
Levering & service:
*****
Gemiddeld:
*****

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over HelloFresh

Je kunt ons alles vragen over HelloFresh en de kortingen