Onderzoek kortingen 2011

“Inwoners Flevoland online het gierigst”

Uit onderzoek van kortingssite Vouchercode.nl onder 2500 Nederlanders blijkt dat inwoners van Flevoland online het meest op zoek zijn naar koopjes en kortingen. Ook inwoners van Friesland (tweede plaats) en Drenthe (derde plaats) blijken erg op de centen te letten. Daarentegen doen mensen uit Zuid-Holland en Noord-Brabant niet moeilijk over een cent meer of minder.
Kortingssite Vouchercode.nl heeft gedurende een periode van drie maanden 2500 respondenten uit het hele land ondervraagd over hun koopgedrag. Hieruit bleek dat online mensen uit Flevoland en Friesland het vaakst op zoek zijn naar kortingen en goedkope producten en diensten.
Dit onderzoeksresultaat wordt onderschreven door Google Trends, die de mensen uit Flevoland ook bovenaan het ‘lijstje van de zuinigen’ plaatst.

Uit het onderzoek kwam daarnaast naar voren dat inwoners van Utrecht de aanvoerders zijn op het gebied van creditcardschulden. Met een gemiddelde schuld van € 150 die gemiddeld 2 maanden open blijft staan  zijn Utrechters dus de personen met de hoogste creditcardschulden. Personen uit Groningen hebben, met een gemiddelde schuld van € 47, de kleinste schuld.

Creditcardschulden kunnen via kortingssite Vouchercode.nl eenvoudig verminderd worden. Vouchercode.nl verzamelt dagelijks alle kortingen, kortingscode & vouchercodes van 1000 Nederlandse & Belgische webwinkels. Deze worden overzichtelijk per webwinkel gerangschikt, waardoor bezoekers de juiste korting vinden.

Gebruikerservaringen & Tevreden shoppen
Daarnaast biedt Vouchercode.nl als eerste kortingswebsite in Nederland een uitgebreide reviewsoverzicht van webwinkels aan. Honderden webwinkels zijn reeds door consumenten  vergeleken op prijs, levering en afterservice. Hiermee vindt een bezoeker niet alleen een korting voor een webwinkel, maar hiermee weet de bezoeker ook of een webwinkel wel zijn beloftes nakomt. Hiermee wordt de kans op een tevreden gebruikerservaring  sterk verhoogd.

Meer informatie over dit rapport kunt u krijgen door contact op te nemen met Cindy Bakker. Dit rapport mag hergepubliceerd worden op andere websites, mits de link naar Vouchercode.nl in tact blijft.