Scholarship NL

Studeer in het buitenland met MrKortingscode’s studiebeurs

[switch_lang_button]

Het team achter MrKortingscode bestaat uit medewerkers over de hele wereld en veel van ons hebben in het buitenland gestudeerd. We zijn trots op ons internationale karakter en vinden het leuk om dagelijks te blijven leren over andere culturen.

Omdat wij ons realiseren hoeveel positieve invloed een internationale ervaring kan hebben, is er een studiebeurs opgezet voor studenten die graag in het buitenland willen studeren. Zo willen we jou graag de mogelijkheid geven om zelf te ervaren hoe waardevol dit kan zijn. Onze studiebeurs is bedoeld voor studenten die enthousiast worden van de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen. In het buitenland studeren is niet alleen een leuke manier om in het buitenland te leven, het is ook een mooie manier om jezelf te ontwikkelen.

Mocht je in aanmerking willen komen voor het programma dan moet je ingeschreven staan voor een bachelor of masteropleiding. Lees verder voor aanvullende informatie.“Het opdoen van internationale ervaring kan je zeker helpen in je toekomstige carrière. Maar nog belangrijker, in het buitenland wonen is een leuke manier om over een nieuwe cultuur te leren!””
Susanne Christensen
Project Manager

 

 

 

Lees meer over onze internationale ervaringen


Studiebeursbedrag: €1500

scholarship-list1Je moet aan de volgende eisen voldoen:

 • Je bent een student die graag in het buitenland wil studeren
 • Je staat ingeschreven voor een voltijd bachelor of masterstudie
 • Je bent van plan om minimaal een semester in het buitenland te studeren
 • Wees ingeschreven bij één van onze partner onderwijsinstellingen
 • Schrijf een motivatiebrief (500 woorden)
 • Als je geselecteerd wordt voor de studiebeurs, sta je er voor open om een aantal vragen te beantwoorden en lever je een foto van jezelf aan welke gebruikt zullen worden in een artikel op onze website

 

shape4 Eisen motivatiebrief:

 • 500 woorden (+/- 10%)
 • De motivatiebrief kan direct in het inschrijvingsformulier geschreven worden of als PDF worden toegevoegd aan de inschrijving
 • Motiveer waarom studeren in het buitenland voor jou zo aantrekkelijk is en waarom het een belangrijke bijdrage levert aan jouw toekomstplannen

 

shape5Belangrijke data:

 • Deadline van de inschrijving: 1 december 2017 om 13:00 uur (11:00 UTC)
 • Je wordt uiterlijk op 10 december 2017 benaderd als je de gekozen kandidaat bent
 • Het geld voor de studiebeurs wordt voor 15 december 2017 overgemaakt naar jouw bankrekening. Hierbij gaan we er van uit dat je ons voor die datum het bewijs van inschrijving voor je studie en je bankgegevens hebt aangeleverd. Het kan even duren voordat je het geld ontvangen hebt, gezien de transactiesnelheid van bank tot bank verschilt en wij hier geen invloed op hebben.

Schrijf je in!

Date of Birth

Beschrijf wat je interesse wekt aan studeren in het buitenland, en waarom studeren in een ander land waardevol is voor je toekomstige doelen 500 woorden (+/-10%).

Meer over de studiebeurs

Met meer dan 400.000 bezoekers per maand is MrKortingscode.nl een van de grootste kortingssites van Nederland. MrKortingscode.nl is één van de meer dan 40 websites gecreëerd door de grootste performance based publisher van Nederland: REBEL Internet.

Door het succes van MrKortingscode.nl zijn we in de positie om iets terug te geven aan de samenleving. Elk jaar doneren we aan geselecteerde goede doelen: lees hier meer over hoe we dat doen. Daarnaast zetten we onze favoriete bloggers in de spotlight en steunen we ze financieel. Dit doen we door onze populaire blogger awards.

Onze nieuwste toevoeging aan dit rijtje is onze studiebeurs, welke zal worden uitgereikt aan een getalenteerde student. 2017 is het eerste jaar dat wij een studiebeurs gaan uitreiken, maar we zijn van plan dit jaarlijks te gaan doen.

De studiebeurs wordt uitgereikt aan de kandidaat die de beste motivatiebrief heeft en aan alle eisen voldoet.

Students