Promotiecode, kortingscode & Acties voor Vakantieveilingen.nl

Een overzicht van alle werkende kortingen & kortingscodes voor Vakantieveilingen - mei 2016

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Vakantieveilingen

Verlopen kortingen van Vakantieveilingen

Helaas.. Je hebt deze kortingen van Vakantieveilingen gemist

Korting

Vind hier de meest scherp geprijsde vakanties

Korting

Maak GRATIS een account aan en bied mee

Korting

Bied al mee vanaf € 1

Vakantieveilingen reviews

Deel jouw ervaring over Vakantieveilingen

Reviews van anderen

Gemiddelde: 4/5

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Reviews

Steijn Kuipers

22 april 2015

Ze zeggen wel eens dat het personeel meebiedt, maar als je goed oplet kun je er wel goed prijzen uit slepen. We hebben al meerdere malen wat gewonnen en gaan dan ook regelmatig uit eten via vakantieveilingen.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Robin

4 september 2015

De beste veiling wat mij betreft. Vorige week twee kaarten voor de Apenheul in Apeldoorn voor slechts 10 euro op de kop getikt. Aangezien we zelf in de buurt van Apeldoorn wonen en nog nooit naar de Apelheul waren geweest, was dit voor ons een makkelijke keus. Gisteren zijn we naar het park geweest en we kunnen de positieve verhalen eigenlijk alleen maar bevestigen. Wat een geweldig dierenpark is dat! Ook via vakantie veilingen is alles prima geregeld. Naast de 10 euro moesten we nog servicekosten van 4 euro betalen. Deze had ik niet zien aankomen, maar begrijpelijk is het wel. Zij moeten natuurlijk ook een verdienmodel hebben. Wanneer we weer iets nodig hebben, nemen we absoluut een kijkje op vakantieveilingen.nl. Je kunt er namelijk van alles vinden.. vakanties, een dagje uit of een goedkoop bezoek aan een restaurant, hopelijk kunnen we dan nog zo’n goede deal vinden. Bedankt vakantieveilingen!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Daniëlle

7 oktober 2015

Ik heb al zoveel op vakantieveiling gekocht dat ik nu toch eindelijk wel eens een review achter ga laten! Ik ben altijd op zoek naar de leukste koopjes om een dagje weg te gaan of bijvoorbeeld een massage te kopen. Dit zijn dingen die normaal vrij duur zijn maar die door deze website opeens veel aantrekkelijker worden. Ik heb onlangs een veiling gewonnen voor een dagje sauna voor 2 personen voor maar €13! Ik had wel geluk want er waren niet zoveel mensen aan het bieden. Het duurde aan het begin wel even voordat ik goed snapte hoe alles werkte maar nu ik heb doorheb heb ik al best veel veilingen gewonnen. Lekker een dagje uit met een vriendin of een weekendje weg met m’n man, echt toppie! Ook doe ik door deze website wel eens dingen uitproberen die ik normaal niet zo snel zou doen zoals een fish-spa. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met de deals van deze site, dus kan het aan iedereen aanraden.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
h. ait L.

12 april 2016

Ik heb de laatste tijd alleen maar slechte ervaringen met vakantieveilingen. Nu heb ik een kortingscode gekregen die ik niet kan gebruiken. Juist door deze code heb ik een veiling gewonnen en nu moet ik gewoon de volle pot betalen en krijg ik toch geen korting met de kortingscode. De medewerkers sturen mij ook doodleuk een email met excuses voor het ongemak en that's it, alsof het een normale zaak is om een klant een kortingscode op te sturen en dan aan te geven dat ik die toch niet kan gebruiken. Vakantieveilingen daar ben ik nu wel klaar mee.

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:
Babette Esperanza

22 april 2016

Prima!

Prijs:
Levering & service:
Gemiddeld:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Vakantieveilingen

Vakantieveilingen heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor Vakantieveilingen zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Vakantieveilingen kortingscode, Vakantieveilingen promotiecode of Vakantieveilingen actiecode voor mei en juni 2016 te missen is door u in te schrijven voor de Vakantieveilingen-kortingsnieuwsbrief op deze pagina. U ontvangt dan binnenkort gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij Vakantieveilingen beschikbaar is. Wij struinen constant alle nieuwsbrieven, websites en forums af voor kortingen voor Vakantieveilingen, dus via ons bent u als eerste op de hoogte!

Onze leden kwamen op deze pagina via de volgende zoektermen:

 • Vakantieveilingen korting 2016
 • kortingscode Vakantieveilingen
 • Vakantieveilingen promo code
 • Vakantieveilingen promo code nederland
 • kortingscode Vakantieveilingen.com
 • Vakantieveilingen.nl kortingscode
 • Vakantieveilingen kortingscode 2016
 • Sale Vakantieveilingen
 • Outlet Vakantieveilingen
 • Vakantieveilingen cadeaubon
 • Vakantieveilingen aanbiedingen
 • kortingscode Vakantieveilingen 2016
 • Lookbook Vakantieveilingen
 • kortingscode Vakantieveilingen 2016 forum

Stel een vraag over Vakantieveilingen

Je kunt ons alles vragen over Vakantieveilingen en de kortingen

Beoordeling Mrkortingscode.nl 4,1 / 5 (352 Beoordelingen)